Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrojna mama

Sa tu mamy ktor majac 24 lata urodzily 3 dziecko?

Polecane posty

Gość potrojna mama

Gość Ty to chyba nic nie masz do
roboty tylko produkowanie dzieci... masakra!

Gość kooobra
lo matko,wspolczuje...krowy rozplodowe bez cienia mozgu...co czytalas ostatnio?jakaksiazke? kiedy bylas w teatrze,kinie,operze,na wycieczce?

Gość mama dwojki chlopcow
ja mam 22 lata i mam juz dwoje

Gość smutna billy
to twoj cel zycia? nie myslisz o sobie,swoim zyciu,pasjach,zachciankach,doksztalcaniu,ciekawszej pracy?

Gość wertyu
Ja mam 25 lat i dwoje dzieci. Zaplanowanych i oczekiwanych ! Stać mnie na kolejne. Gdyby nie to, że mam kilka planów na przyszły rok to chętnie chciałabym urodzić trzecie dziecko.

Gość mama dwojki chlopcow
za pozno aby myslec juz tylko o sobie:(

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rany dlaczego ja obrazacie???? :O autorka nie prosiła o osądy tylko o rozmowe z mamami w jej sytuacji :o nie macie nic do powiedzenia to nie wchodzcie tu i nie obrazajcie osoby o której nic nie wiecie

Gość ja mam 24 i mam 3
do kina idę w czwartek, w niedzielę na basen, we wrześniu byłam w karpaczu, w grudniu wybieramy sie do zakopca, ksiazka ktorą ostatnio czytałam: samotność w sieci (moze banał ale zawsze), a teraz jestem w połowie "11 minut"... mam 167cm wzrostu i wazę 55kg i co głupio ci??

Gość kocie*oko
a ja miałam 24 jak urodziłam 3 a 28 jak urodziłam 4. Dla tego pomarancza powyzej mam jeszcze info że w miedzyczasie skonczyłam studia i pracuje jako asystentka Prezesa ;) wiec wszystko w czasie :) Mam dzis 35 niezłą pracę wspaniałe odchowane dzieciaki i czas na wyjscie z męzem na romantyczną kolację mam 168 wzrostu i waze 57 kilo. Pozdrawiam

Witam ja mam 25 lat i trójke dzieci w wieku 6 lat ,4 latka a najmłodsze ma 20 miesiecy.

Gość 31 lat...
a ja mam 31 lat i chyba jestem w ciazy nie wiem bo sie boje test zrobic bo nie chce miec dzieci nie chce byc w ciazy to ponad moje siły!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Gość kocie*oko
mam siostre która miała tylko 1 dziecko i na nic czasu ;) Jedynak potrafi tak absorbować swoją matkę że własciwie mozna na 12 lat wyciąc siebie z zyciorysu jak ja chodziłam na fitnes po 3 dziecku ona nie mogła sama isc na zakupy ot co!

Gość potrojna mama
nie rozumiem dlaczego niektorzy twierdza ze majac 3 dzieci to patologia? :( moze jest tu jakas mama co majac ppodobny wiek do mojego daje sobie rady z 3 pociech?

Gość potrojna mama
nie ma nikogo :(

a ja mam 20 lat i prawdopodobnie jestem w ciązy. wcale się tym nie martwię wręcz przeciwnie cieszę się choć teraz został mi ostatni rok studium. Jakoś damy radę mam wspaniałych rodziców i cudownego chłopaka.

Gość potrojna mama
to dobrze ze sie cieszysz ja sie cieszylam z 2 ciaz jak szalona a w mam mnostwo obaw