Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annna.

Kupowałyście buty w internecie ??????

Polecane posty

Gość MinistRA
Ja kupilam ostatnio botki z futerkiem na allegro od użytkownika stilio_pl Dostałam je już na drugi dzień, mają ładny kolor, są dobrej jakości. Mogę z czystym sumieniem polecic ;)

Gość Agnieszka121
Witam, osobiście polecam sklep www.butki.pl. Sklep z obuwiem dziecięcym i damskim, wystawiaj tez aukcje na allegro. Nie wiem jak wy ale jestem pozytywnie zaskoczona tym sklepem, wcześniej nie raz czekałam tydzień na dostawę tu nie raz w 24 godziny buty są u mnie. Nie ma problemu tez wyborem odpowiedniego rozmiaru bo wszystko jest dokładnie opisane a jak czegoś nie wiem to sympatyczna obsługa zawsze pomoże a nawet doradzi, nie wspomnę o cenie i jakości. Warto tam zaglądnąć jeśli szukacie butów w necie.

Mieszkam na totalnym zadupiu i kupuję tylko w internecie, dla siebie i dla rodziny. dobrze zmierzona wkładka załatwia wszystko :) nigdy nie wymieniałam. Mój mąz kupuje na allegro u Tanusz, ceny super i jakosc pierwszorzędna, ja gdzie popadnie :)

Ja cały czas robię zakupy w necie i obuwie także :) jest dużo większy wybór i niższe ceny, Ostatnio trafiłam na ciekawy serwis cozacena.pl - http://www.cozacena.pl/, to fajna porównywarka cen różnych sklepów, wszystko jest w jednym miejscu, również znane firmy i oryginalne rzeczy, polecam bo warto.

Gość i po świętach
Ojjj znam ten ból mieszkania na zadupiu. To jakiegoś lepszego sklepu z butami mam ponad 60 km. także nie często mam okazję, coś kupić. Ale z odsieczą przychodzi internet. Mam jeden sprawdzony sklep i ciągle męczę ich stronę. Teraz czekam na https://e-kaja.pl/produkt/46/1854/badura-9120-69-101, bo to spóźniony prezent na święta od mamy :D

Gość mellka89
Tak i to często kupuje buty przez neta, ostatnio w sklepie shoe4u zamawiałam szpilki na imprezke sylwestrową

Gość gość
eobuwie.pl

Gość gość
Ja podobnie, jeżeli buty to zazwyczaj zamawiam w sklepach internetowych jak Sport-Trend.pl mają szeroki wybór i niższe ceny.