Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka asia

dobra i skuteczna dieta propozycje

Polecane posty

Gość babeczka asia

Pytanie do wszystkich.Za miesiąc z "kawałkiem" sylwester jeśli możecie dawajcie propozycje skutecznych diet.Chciałabym pozbyć się ok.7 kilogramów

Najskuteczniejszą dietą jest dieta MŻ - mniej żreć ;) A tak na serio nie ma diet cud, każda opiera się na spożywaniu mniejszej liczby kalorii niż organizm potrzebuje, tak aby spalał zapasy. Do tego warzywa, owoce, 5 posiłków dziennie, woda mineralna i ruch. Ograniczenie spozycia tłuszczów, słodyczy, sztucznego jedzenia

Gość oczyszczona i zadowolona1234
przeczytaj, piszę o tym w moim topiku

Gość babeczka asia
Kochane ja potrzebuję nie diety cud tylko czegoś z głową ale skutecznego.Wiem o racjonalnym odżywianiu dość sporo ale czemu nie zasięgnąć porady od Was kafeterianki?Przecież każda z nas ma jakieś doświadczenia albo coś słyszała na temat diet

Gość znajdź....
temat "Chudnij bez wyrzeczeń", "Zasady dietetyczne", "Hipokinezja" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Dostosuj się do wskazówek i wszystko będzie OK. Powodzebia Sama dieta bez wysiłku fizycznego w pocie czoła, to psu na budę!!!!!!!!!.🖐️

Gość cd....
spróbuj równolegle oczyścić organizm z toksyn Terapią Gersona, oto link do filmu: naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 Możesz poszukać w poprzez Google "Dieta Gersna" i "Soki Gersona"

Gość babeczka asia
Dzięki wielkie za poważne potraktowanie mojego pytania...Pozdrawiam serdecznie

No właśnie ja podałam Ci skuteczną dietę i podeszłam do tego bardzo poważnie. Nie ma innej diety niż racjonalne odżywianie się. Podałam Ci kilka zasad które powinnaś przestrzegać.