Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawet ładna

szukam faceta

Polecane posty

Gość on_84
widzisz.. a napisalas ze chcialabys poznac faceta milego.. a nie cieplego kluchy czy tez samca alfa... :) moim skromnym zdaniem mily facet = cieply klucha jezeli jest mily to jest i czuly, troskliwy, potrafi zrozumiec a przynajmniej stara sie, itp. jezeli taki nie jest to nie jest milym facetem a zarazem cieplym klucha :P chyba ze szukasz "grzecznego" faceta ktory bedzie Ci tylko adorowal, prawil komplementy, oraz takiego ktory nigdy nie bedzie mial innego zdania niz Ty, nie powie zlego slowa o Tobie.. tylko po to bys z nim byla tak wiec sprobuj.. moze ten cieply klucha bedzie typem faceta ktory akurat Cie zainteresuje :)

Gość nawet ładna
dziękuję, uświadomiłeś mi pewna rzecz;) wlasnie to, co mnie irytuje w ciepłych kluchach, ze nie mają swoje go zdania, ze nadskakują itp... facet ma byc mily i czuly i wiedziec czego chce.. moze jako facet powiesz mi, gdzie można szukac takich mężczyzn?

Gość nawet ładna
tacy faceci, którzy maja polączenie tycb wszystkichc ech, są albo zajęci, albo kiedys tacy byli, ale trafili na głupie laski, i teraz są zimnymi sku...

Gość Antek Bereda
Zdaje Ci się bo młoda jesteś. Cechy o których piszesz nie przechodzą pod wpływem oddziaływania lasek.

Gość nawet ładna
Yhhmm... :) mam 20 lat ile będę musiała poczekać? ;)

Gość Antek Bereda
5-10 lat

Gość on_84
To Ty chcesz szukać mężczyzn? ;P To chyba Oni powinni Cie szukać ;P Problem tkwi w tym, że spora część mężczyzn szczególnie tych bardzo pewnych siebie, mają duże mniemanie o sobie.. no i jak wiadomo pomiatają kobietami.. a Ci którzy są mili, czuli na ogół są nieśmiali i skrępowani by podejść do kobiety.. dopiero po pierwszej rozmowie.. się rozkręcają i z biegiem czasu pokazują swoje wszystkie uczucia itd.. A gdzie szukać? Wszędzie :) Rozglądaj się.. facetów jest pełno.. gorzej z trafem :P

Gość nawet ładna
Cooo?? zartujesz?? ;P nie bede życ w celibacie tyle. ja chce przeżywać przygody, smakować życia.. przyjemnie byloby u boku tego no wlasnie.. prawdziwego meżczyzny... sama też potrafie. ale wiadomo, ze w parze fajniej...

Gość Antek Bereda
Na chwilę obecną to czego szukasz możesz znaleźć u facetów dużo starszych (np. 150% Twojego wieku), ukształtowanych właśnie oczekiwaniami innych kobiet, które wcześniej spotkali w swoim zyciu.

Gość nawet ładna
faceci dzis juz nie szukają.. oni chyba tylko czekają na te niewiasty.. a zawsze jest tak ze gdy już kogoś mam, to nie wiem skąd faceci na ulicy mnie zaczepiają, nagle jakieś zainteresowanie. Jestescie dziwni. a ja jestem niecierpliwa i chce spelniac moje fantazje z kims.. stalym, a nei przelotnym..

Gość on_84
Antek Bereda Zdaje Ci się bo młoda jesteś. Cechy o których piszesz nie przechodzą pod wpływem oddziaływania lasek. Ani też nie przychodza z wiekiem ;]

Gość Antek Bereda
Gdy kogoś masz czujesz sie pewniejsza i radosna (bo m.in. zaspokojona) i to widać (mowa ciała). takie kobiety podobają się facetom i dlatego Cię zaczepiają.

Gość Antek Bereda
on_84, z wiekiem nie ale z doświadczeniami- owszem.

Gość nawet ładna
to ja zabieram się za diete i ćwiczenia ( dzięki ćwiczeniom, jestem zaspokojona i radośniejsza.. endorfiny;P) i życzcie mi szczęścia;) ja Wam również życzę w Waszych związkach ;)

Gość intraorale_88
Gdy kogoś masz czujesz sie pewniejsza i radosna (bo m.in. zaspokojona) i to widać (mowa ciała). takie kobiety podobają się facetom i dlatego Cię zaczepiają. Zgadzam się w 100% z przedmówcą xD

Gość Antek Bereda
:) Powodzenia

Gość nawet ładna
Nie dziękuję;)

Gość Antek Bereda
Spoko.

Gość nawet ładna

Gość nawet ładna
Dziękuję za rozmowę .. ja lecę spać.. słodkich snów;) :):):)

Gość on_84
Rozumiem, ze planujesz sama dzialac i podrywac facetow? ;]

Gość Antek Bereda
Dobranoc 🖐️

Gość nawet ładna
Podrywać to może nie.. ale nie będę chodzić ze smutną miną . i cześciej będę zakładac obcasy:P

Gość on_84
zapisz sie na kurs tanca.. tam zawsze przychodza faceci.... tacy bez par ;D moze akurat.. ;-)

Gość Gangbang Miszczu
Może chcesz poznać kilku Panów na hardcorowy sex? :)

Gość gość
Odkopie dawny temat i powiem że nie szukam już faceta mam męża i cudownego synka :)nawet ładna musimy powtórzyć spotkanko w Katowicach :D