Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolka245

czy to jest możliwe????

Polecane posty

Gość paolka245

miałam miesiączkę,normalne intensywne krwawienie przez dwa dni,później trzy dni plamień i jeden dzień dziwny śluz,jak zwykle po przyjściu miesiączki ból piersi minął ale nie minął okropny nerwowy nastrój do tego bóle głowy i apetyt na słodkie ....postanowiłam zrobić TEST i ku mojemu zdziwieniu wyszły 2 kreski....czy któraś z was tak miała,że po normalnej miesiączce wyszedł test?????

Gość upsssss

Gość gfdgfh
czasem tak bywa gratulacje

Gość Jest to mozliwe
Idz do ginekologa. I zrób badanie z krwi (beta hcg). Jest szansa ze jestes... albo bylas w ciazy.

moja znajoma 2 pierwsze miesiace miał normalne krwawienie potem jakies plamieni poszła bo zle sie czuła i BUM CIAŻĄ

Gość paolka245
jak to byłaś???????,to znaczy że mogłam poronić?????

to nie byla normalna miesiaczka tylko krwawienie - zdarza sie tak, ze w czasie ciazy pokazuje sie krwawienie, czesto mylone z okrem. przewaznie jest tak na poczatku ciazy ale szasem nawet przez cala ciaze

nigdy nic nie wiadomo - poronienie to tez krwawienie (na poczatku ciazy) idz do gina i zrob badania i bedziesz miala pewnosc gratuluje

Gość do - ludek małej wiary
gratuluje, twoja podstrona zostanie skasowana, zglosilam spam organizatorom menelgame NIE KLIKAC W LINK WKLEJONY KILKA POSTOW WYZEJ;)

Gość paolka245
WYSTRASZYŁAM SIĘ TYM PORONIENIEM !!!!,bo ja nic prócz bólu głowy i złym nastrojem nie odczuwam,może jeszcze leciutka tkliwość PIERSI,naprawdę żadna z was tak nie miała?????,może jednak i później okazało się że wszystko jest w porządku,plisssssssssssssss

Gość Tak moglas poronic
Nazywa sie to wtedy ciaza biochemiczna... to znaczy ze zarodek z powodu wad genetycznych nie zagniezdzil sie w macicy. CZesto testy wychodza wtedy pozytywne jeszcze kilka dni po miesiaczce. Mozesz jednak byc tez w ciazy, bo krwawienia przypominajace miesiaczke w ciazy sie zdarzaja. Powinnas jak najszybciej skonsultowac sie z lekarzem.