Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterka xdd

Ból kręgosłupa częsty !!

Polecane posty

Gość kafeterka xdd

Co mam robić? 12 maja miałam operację na kręgosłup,miałam guza przy kręgosłupie [ wyrośl kostno chrzęstna ] no i było dobrze. Usuneli mi lewy wyrostek kręgosłupowy. Ale ciężko jest mi wysiedzieć w szkole,a jestem w 3 klasie gimnazjum... Torba z książkami jest za ciężka... Jak przychodzę do domu muszę położyć się,bo nie wyrabiam z bólu. Bardzo mnie boli kręgosłup przy zmianie pogody. Miałam rehabilitacje,i mi nie pomogły,a ortopeda dopiero w maju mi może zrobić tomografię,bo byłam za dużo razy prześwietlana.

kazda operacja jest ingerencją w nasz organizm - widocznie jeszcze nie doszłać do siebie. Na bóle pleców dobre są maści. Kup sobie jakąs z aloesem i eukaliptusem - tylko jesli chcesz zeby ci pomogło to niestety musisz wydac na nis troszke pieniążków a nie kupowac jakąs za 16 zł - bo tam sa znikome ilosci tych roslin o których piszę.

Gość kafeterka xdd
Hmmm...maści,nie mogę stosować,jedyną moją maścią jest maść na bliznę CONTRATUBEX...a nic mi nie pomoże,nawet te głupie łykanie leków,już łykałam tyle,że szok... Ale nie chcę więcej,bo sobie organizm zepsuję... No cóż,widocznie męka mnie czeka.