Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena225

Przez takie kombinatorki, mlode kobiety maja problemy ze znalezniem pracy

Polecane posty

Gość Sweet Homeeee
Dokładnie, to przez takie baby póxniej pracodawcy nie chca zatrudniac młodych męzatek.... A w ciążę może zajśc i księgowa po 40ce, nie ma reguły:-P

Gość Powiem ze jesli ja zajde w
ciaze tez od razu ide na zwolnienie, ale to nie moja wina a pracodawcy - ciagle nadgodziny, stresy, a w dodatku dojezdzam w obie strony godzine zatloczonym autobusem (tez jego winy, zmienil mi godziny pracy)

Gość wiernapracownicapracujaca
no a ja to jak zajde w ciaze to nadal bede sie trzymała za wszelką cene swojego stanowiska, bede wstawała o 6 zeby na 8 dojechać zatłoczonym autobusem do pracy w pracy 12h przed kompem, ( oczywiscie nadal bede się pytała czy mogę isc siusiu, nie wspomne o tym gdyby zrobiło mi sie niedobrze- co tam poczekam w kolejce na wyjscie)!!! oczywiście przerwa 30 minutowa mi sie nalezy to ją wykorzystam, bede siusiała całe 30 minut zeby na zapas było:) prace skoncze o 20 i do domu, w domu o 21,30 i wtedy pomyślę o moim dziecku, czyli bedziemy odpoczywać, no i cały nastepny dzien mamy wolny, wiec spoko, i tak co drugi dzien harówa po 12h na zmiane z odpoczynkiem!!! przeciez mam łatwą prace, uwiązana do komputera, siedze sobie z dupką 12 godzin- to nic takiego!!można posiedziec!!! w sumie bede pracowała do 9 miesiąca, do ostatniego dnia najlepiej, tylko muszę zamówić kolejke na wyjście ostatniego dnia, jak mnie złapie poród w pracy to co tam poczekam w tej kolejce jak na siusianie!!!przecież to tylko poród- praca wazniejsza!!!!!!! a potem oczywiscie wykorzystam tylko macierzynski a po 3 miesiacach do roboty!!! przeciez w tych 12stu godzinach pracy nalezy mi sie aż godzina na karmienie, więc taxówka przywiezie mi malenstwo ( autobusem nie zdąże) , co tam ze zapłace za taxi 80zł, (hmm mąż pracuje więc na taxi zarobi bo z mojej pensji super ekstra minimalnej krajowej braknie) !!! no i tak co drugi dzien w domu z malenstwem bede a pozostałe dni dam do złobka a jak zachoruje to wynajme nianie bo przeciez nie pojde na zwolnienie lekarskie bo was zawiode!!!!! Tego oczekujecie?!?!!?!?!?