Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5-tygodniowa mama

Seks po cesarce

Polecane posty

Gość 5-tygodniowa mama

Jakie macie doświadczenia? Kiedy rozpoczęłyście współżycie? Bałyście się bólu brzucha, problemów z macicą, etc.? Jaką antykocepcję stosowałyście?

Gość trtr
Nie wiem. Wszystko przede mną, z wyjątkiem cesarki. Ale też jestem ciekawa więc podnoszę. Sama chciałabym już ale na razie czuję się nie w formie po lekach (jakiś dziwny świąd się przypałętał). Nie mam też pomysłu na antykoncepcję, w tym boję się środków hormonalnych (nawet tych niby dozwolonych przy karmieniu piersią).

3 tyg po cc pierwszy seks hm... jakby drugi pierwszy raz :D nic nie bolało było świetnie zapewne zasluga meża :) antykonepja - gumki do momentu gdy nie dostalam okresu potem tabletki

Gość atram123
Ja zaczęłam współżyć z mężem po 4 tyg od cc. Rana na brzuchu była już dość ładnie przygojona, nic nie bolało, ale było bardzo sucho. Używaliśmy prezerwatyw i przez ok. 2 m-ce żelu nawilżającego.

Gość Zespół Pataua
Wezcie ta annemarie24 bo jej zaraz zrobie cesarke scyzorykiem.

Gość siiiiiiiiiiikam
annemarie24 , w polskim slowniku nie ma slowa wogole, no ale ty jestes za granica, to mozesz miec wtorny analfabetyzm.

a oc zazdrocicsz ze ja moge juz po 14 dniach a ty nie Zespół Pataua bardziej by padsowalo ci Zespol Downa

Gość 4 tygodnie po cesarce
nie stosowalismy zadnych zabezpieczen bo ja nie stosuje hormonow a potem szarpnelam sie na Lady Compa zeby miec pewnosc co do plodnych i nieplodnych dni. Juz prawie rok i mnie nie zawiodl :) A co do seksu to ten pierwszy byl niezly :)

jesli chodzi o mnie to roznicy oczywisice niebylo ale tez jakos dlugo bez sexu nie zylam przed cc kilka dni jeszcze wspolzylismy bo choc bylam 2 miesiace w szpitalu przed to jednak wspolzylismy do konca chyba 3 dni przed juz nie ipozniej 14 dni po znow i blizna juz jak pisalam nie bolala nic od zdjecia szwow a zdjęli 7 dni po te szwy najgorzej bylo od razupo cc jakies 2 dni a pozniej juz z gorki

Gość zespół touretta
annemarie24 jak tam twoje wydumane laboratorium za granicami ? szkoda tylko ze to laboratorium to biedronka w pcimiu dolnym. 🖐️

2 miesiace przed porodem bylas w szpitalu a piszesz ze do konca wspolzylas. To co Ty w kiblu wspolzylas???????????

Gość zespół touretta
Nie sluchaj sie jej, pierdoli jak potluczona, jak jej cesarke robili to niechcacy lobotomie zrobili za jednym zamachem.

Na wekendy nie raz jechalam do domu na pare godzin a poza tym mialam w klinice swoj wlasny pokoj do dyspozycji z lazienka w toalecie nie musialam

widze ze ta zawisica az kipie od Ciebie znow nick zmienilas,musisz byc strasznie po tym sn poturbowana ze lazisz za mna na kazdy topik i zawisc w polaczeniu z chamstwem serwujesz, jadem tu zalatuje na kilometr

Gość zespół touretta
Wlasny pokoj, o jejku , no co tyyyyyyyyyyyyy nie powiesz, a wibratorów nie bylo na stanie ?

nie potrzebuje wibratora bo mam meza, a czy wlasny pokoj w szpitalu to cos zlego?placisz masz, nie placisz nie ma, ja akurat mialam i nie zaluje alpowiec ci jedno zta zawiscia za daleko nie dojedziesz

Gość zespół gilberta
Nie kazda polka znajdzie bogatego frajera ;) Możesz sie cieszyć :P

o widze taktyka sie zmienila teraz bedzie ze frajera znalazlam no nicpogratulowac inteliencji, zycze ci dobrej nocy dobranoc :-)

Gość Zespół Patauaa
poniewaz pojawilo sie kilka pytan odnosnie mojego nicka, wyjasniam ze to rzadka choroba genetyczna oznaczajaca mikropenisa, moj ma w stanie wzwodu pelne 11 milimetrow, to stad zieje jadem bo jestem podrobka faceta, zrozumcie mnie :(