Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość angel_87

gynazol-krem dopochwowy

Polecane posty

Gość angel_87

Mi ciągle nawaracają stany zapalne pochwy i ostatnio lekarz przepisał mi gynazol-krem.Jestem bardzo zadowolona,bo w przeciwieństwie do globulek dopochowych krem używam tylko raz i nastepnego dnia rano nie mam nieprzyjemnych plan na bieliźnie,jak do tej pory miałam po globulkach m.in clortimazol. Dodam jeszcze że zmieniłam lekarza,wczesniej chodziłam do gościa którem leczył mnie globulkami ;wybróbowałam już chyba prawie wszystkie dostepne na rynku!! A stany zapalne powracały.Dopóki nie poszłam do takiego dziadka,gośc spoko,mówił ze dziewczyny które chorowały na stany zapalne musza uważać,bo i tak czy siak beda latac non-stop do lekarzy a om mi powiedział co mam robic zeby nie latac po lekarzach.Trzeba dbać o flore bakteryjna,myc sie po stosunkach,najlepiej płynem feminium żel (Pliva),po basenie zastosowac jedna tabletke lactowaginal,jeżeli czujesz w pochwie jakieś zmiany to nie lec od razu do lekarza,tylko kup sobie jogurt naturalny najlepiej danone bez cukur i weś na palca,a nastepnei włż do pochwy.Ja tak zrobiłam naprawde pomaga!!Poza tym bielizne pierzcie w delikatnych płnach i płuczcie 12 razy!!!Bo wystarczy kropla moczy na bieliźnie która jest niedokładnie wypłukana i juz wytwarza się w ten sposób stan zapalny!!Ja sie stosuje do tych zaleceń i jest w porzo.Zaoszczedziłam czas i zdrowie!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować