Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobbombka

fryzura BOB bombka

Polecane posty

Gość bobbombka

planuję taką fryzurę:)czy dużo trzeba poświęcić czasu żeby ułozyć takie włosy?...bo szczeże mówiąc nigdy rano nie mam czasu...

Gość to zależy jakie masz włosy
czy sa podatne na układanie itp.Bardzo wiele zależy też od dobrego strzyżenie,jak wlosy są dobrze scięte to prawie same sie fajnie ukladaja i nie trzeba dlugo ich ukladac.

Gość bobbombka
włosy mam cienkie i mało ich:/...więc jaka najlepsza fryzura?...może po prostu krótkie?...chodzi mi o taką fryzurkę, że wstaję rano myje włosy, suszę, trochę pianki i już jest gotowe:)i wyglądam jak człowiek

Gość ja mam własnie też cienkie
rzadkie wlosy(ktore na dodatek wciaż mi wypadaja)i mam taką fryzurke bob z dość mocno wycieniowanym tylem.Ukladam ja na piankę i jak mam czas to pozwalam wlosow naturalnie wyschnac bez suszarki(ona niszczy wlosy wiec nie uzywam jej zbyt czesto)Na koncu od spodu z glowa opuszczona w dol spryskuje wlosy od spodu lakieremaby byly bardziej puszyste.To w zasadzie wszysto co robia z wlosami podczas ukladania wiec nie zajmuje to zbyt wiele czasu.Moze to po prostu efekt dobrego ciecia ze nie musze godzinami modelowac fryzury...w sumie polecam ta fryzurke,jest twarzowa i nie wymaga mozolnego modelowania i ukladania:) Pozdrawiam🌻

Gość tu jest napisane jak ukladac
http://www.fryzury.info.pl/bob-bombka/ tylko ja z reguly susze wlosy naturalnie i nie uzywam okraglej szczotki i suszarki a jedynie pianki,grzebienia,lakieru a mimo to wlosy i tak fajnie sie ukladają;0