Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKURWIONA NA MAKS

Nienawidze jej za jej idealnosc

Polecane posty

Gość WKURWIONA NA MAKS

Hej mam na studiach taka laskę nienawidzę jej. Lang zawsze musi być najlepsza jest głupia wyłuzdana a mimo to zarwała faceta co mnie się podoba zawsze z kolokwium dostaje 5 nie niżej a nic się nie uczy (podobno tak mówią jej psiapsiółeczki z pokoju że uczy się dopiero dzień przed) nienawidzę jej zawsze we wszystkim jest super. najlepsze ciucy najlepsze wszytsko... jak moge jej utrzec nosa bo juz nie wytrzymuje z nia w jednym pomieszczeniu....

Gość kakaaa
po co to robic? dlatego ze dziewczyna jest lepsza ? ma szczescie przeciez tobie tym chyba krzywdy nie robi ze jej sie udaje ....

Gość mam tylko tyle do powiedzenia
Ej, czy ty też wyrównujesz do dołu? Za mądry dla ciebie, kto mądrzejszy od ogółu matołów? Za bogaty ten, kto bogatszy niż ty? Ludzie zachowują się jak ogrodnika psy. Ej, czy równasz w dół? Skoro tobie brak, to niech też braknie mu? Brak mi słów na takie podejście -zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej, tylko myślisz żeby inni mieli mniej... Ej, śmiej się, śmiej, zobaczysz jednak, twój śmiech urwie się jak hejnał. :P

Ale ty jesteś zazdrosną szmatą. Idź się utop.

Gość kakaaaaa
no wlasnie czy cos sie w twoim zyciu sie zmienii jak tej dziewczynie sie pogorszy ....

Gość vccvcvvbvbcvcvnvbbvmnnm
Trzeba byc niezlym przyglupem cytujac "óliczną poezje" drugiego przyglupa po podstawowce

Gość kakaaaaa
vccvcvvbvbcvcvnvbbvmnnm--przygłupem? hmm sprobuj zinterpretowac ten tekst w tedy sama zobaczysz ze jest w nim wiele prawdy...

Gość hhfhfjf
spróbuj jej dorównac a nioe czekasz aż ona tobie do dołu dorówna

Gość vnb
lepiej chyba sluchac czeos takiego niz np. techno, dance itd ktore nie niosa zadnego przekazu ani tresci :o

Gość fgfgfgfgfg
hej,ja też znałam podobnom laskę,najpiękniejsza, chłopacy za nią latali aż w końcu wkużyłyśmy sie z kolerzankami i zamoczyliśmy szmacie tą piękną głuwkę w kibelku :D :classic_cool: