Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda1891

brak okresu

Polecane posty

Witam kobietki! Współżyłam z chłopakiem w czerwcu (nie skończył we mnie) i miałam normalny okres do września. W październiku okres miał wystąpić 26, a jest już listopad i okresu nadal brak. Dodam jeszcze, że mam bule podbrzusza i zgagę. Mój śluz jest przeźroczysty, a nie jak przed okresem bardziej "matowy". Czasami wydaje mi się, że dostałam okres, idę do toalety i po raz kolejny się zawodzę. Niby mam 100% pewności, że nie jestem w ciąży, ale w psychice czai się strach. Mam 18 lat, wstydzę się mówić mamie o swoich intymnych sprawach.

Gość marlen9997
Kochana jakbyś była w ciąży,to byłby to już w piątym miesiącu i czułabyś ruchy dziecka..Jeśli nie urósł ci brzuch,to napewno nie jestes w ciąży. I nie wstydz sie rozmawiac z mamą o tym, bo stąd twoja niewiedza.a ona pewnie przeżywała taki same sytuacje jak ty

Właśnie nie urósł mi brzuch, ale zaczynam sobie urajać jakieś chore rzeczy. W gruncie rzeczy przyjmuję do świadomości, że przyczyną może być zmęczenie, czy też "głodówka", tzn. nie jem, bo nie mam ochoty. Powinnam iść do ginekologa, czy wstrzymać się jeszcze?

Gość ola fasolka
jesli czujesz niepewnosc lub sie boisz zrob test. To bylby 4-5miesiac byloby widac uwierz mi. Zrob test lub idz do gina.