Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hc1

Kolezank mnie lekcewazy

Polecane posty

Gość hc1

Kolezanka z pracy mnie lekcewazy. Patrzy sie na mnie jakos dziwnie, kiedykolwiek sie odezwe albo dalej sie na mnie gapi w ten dziwny sposob albo podsmiewa..krepuje mnie jej zachowanie, nie czuje sie komfortowo..co robic?

Gość hc1
Nie umiem olac, tak sie denerwuje kiedy ja widze. Jej cyniczne spojrzenie. Tajkocze jak najeta, robie z siebie wariatke..prosze nie smiej sie ze mnie ale to dla mnie problem

Gość hc1
Anouk nie zrobie tego poniewaz nie i juz. Jest bardzo ladna. Ale to nie o to chodzi. Chodzi o jej zachowanie, oniesmiela mnie, nie moge byc soba kiedy ona jest w poblizu. Straszne to wszystko..

Gość hc1
upupupup

Gość hc1
upuppu

zapytaj się jej czy ma jakiś problem, a jak nie będzie chciała gadać to traktuj ją tak jak ona Ciebie

Gość hc1
Jamajka-problem w tym ze ja ja widuje tylko na przerwach. I nigdy nie jestesmy same. Mam ja ignorowac? Nie patrzec na nia? Nie chce scen bo to tylko kolezanka z pracy, nikt mi wazny ale stresujemnie. Poza tym sama mysl ze mam ja o cos spytac, robi mi sie slabo. Jak przezwyciezyc ten stres? Ona jest naprawde okropna. Nie polubilabys jej.

Gość hc1
Jak uporac si ze stresem? Dodam ze teraz mam bardzo ciezki problem (ona o tym nie wie na pewno) i jest mnie latwiej przygnebic niz kiedykolwiek wczesniej