Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_dama89

Kawalontka

Polecane posty

Gość młoda_dama89

Dajcie jakies kawały posmiejemy się

Gość młoda_dama89
Przychodzi krasnoludek do apteki i mówi: - Poproszę tabletkę na żołądek - Zapakować? - Nie, poturlam.

Gość mii
Idzie Zakonnica kamienicą, potyka się i mówi: - Jezus Maryja! Jezus schodzi na ziemię i mówi: - Jak ja mam ryja to Ty masz krzywe nogi!

Gość malagalalala
haahhaha :D dobre

Gość mii
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, nie mam włosów na pi**e! Doktor ogląda i mówi: - A ile razy pani dziennie TO robi??? - Nooooo, 5-6 razy!!! - Proszę pani! Na autostradzie też trawa nie rośnie...

Gość mii
Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze, wszystko kojarzy mi się z sexem... - A brom brała pani? - A jeszcze żem nie brombrała dzisiaj...

Gość Nikkon_200
Dwie swinki jedza z jednego korytka...:P jedna nagle zwymiotowala, na co drugaaa : "ej nie dolewaj bo nie zjemy!! " LOL

Gość młoda_dama89
HAHAHAH :)

Gość Pierwszy rok na Akademii
Pierwszy rok na Akademii Medycznej. Profesor kończy wykład i zadaje studentom pracę domową: - Proszę państwa jutro zajmiemy się badaniem kału. Proszę wziąć słoiczki i niech każdy z państwa je wypełni odpowiednią zawartością. Następnego dnia studenci przychodzą na wykład z kałem w słoikach. Niestety jeden student zapomniał. Biedny bał się ochrzanu od profesora, więc szybko pobiegł do toalety i narobił do słoika. Przychodzi zadowolony na salę wykładową i siada na miejscu. Profesor zaczyna sprawdzać czy każdy przyniósł wypełniony słoik. Podchodzi w końcu do zapominalskiego studenta i patrzy na słoik, który jest cały zaparowany. Pyta się go: - Proszę pana a co to jest? - No jak to co panie profesorze to jest moja praca domowa. Na co profesor odpowiada: - O nie, nie mój drogi to jest zerżnięte na przerwie!

Gość Nikkon_200
o LOL:):P

Gość mii
Przychodzi krowa do lekarza, tak ucieszona, ciągle się śmieje. Lekarz pyta: - Co pani dolega? A krowa na to: - Nie wiem, panie doktorze, to chyba po tej trawie.

Gość Nikkon_200
Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta: - Bierze pani te tabletki na odchudzanie? - Tak, biorę. - A ile? - Ile, ile... Aż sobie pojem!! NOOOO

Gość mii
Przychodzi mucha do sklepu. -poprosze 2kg kupy, sprzedawczyni odpowiada -co? a mucha na to -gówno!!!

Gość Nikkon_200
Mamut idzie przez pustynię i stratowało go stado zwykłych słoni, więc mówi: - Ci cholerni skinheadzi!!! LOL