Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

zimno mi...

Polecane posty

Gość drente
czarna wygrzac Cie?;-)

Gość pluszowy grizzli
to wpadnem i ciem ogrzejem

Gość drente
czarna nawet koc wygrzewajacy;-)

czarna...ja mam taką ryre:D samonagrzewającą sie energooszczedną, co w 15 minut rozpali ciebie jaj wegielek:D

Gość drente
Elektryczne to mam krzesło :classic_cool:

Gość drente
dokladnie taki elektryczny.Pytanie brzmi czy bysmy na nim lezeli czy sie przykrywali?;-)

nie boj sie kocyk jest glanc nowka nie kapnie,a jak kopnie to ja go kopne;-)

Gość humorek na dziś
Student poszedł zdawać ustny egzamin. Zdaje, zdaje, męczy się męczy, ale coś mu to nie wychodzi. Profesor coraz bardziej wnerwiony, widzi że student nie kumaty i chce go oblać. Ale student nie daje za wygraną i prosi o drugą szansę. Na co profesor odpowiada: - No dobra. Jeśli odpowie pan na jedno moje pytanie to zaliczę panu egzamin. Proszę mi powiedzieć: Kto to jest "Student"? Po czym student z uśmiechem na twarzy odpowiada: - No więc "Student" to młoda osoba, która dąży do zdobycia wiedzy itd. itp. Na co profesor tak patrzy i mówi: - Otóż nie. Student, to takie małe gówno co pływa po wielkim szambie i z trudnością próbuje dopłynąć do wyspy zwanej "Magister". Student wkurzony nie wie co powiedzieć. Profesor chce wpisać mu pałę, na co student się odzywa: - To niech mi pan profesor powie kto to jest "Profesor"? Profesor uśmiechnął się i zaczął mówić: - Profesor, to starsza osoba bardzo inteligentna itd. itp. Student popatrzył i powiedział: - Otóż nie. "Profesor" to było kiedyś takie małe gówno pływające po wielkim szambie, które z trudem dopłynęło do wyspy "Magister", posiedziało tam trochę, znudziło mu się, następnie z trudem dopłyneło do wyspy zwanej "Profesor" i teraz siedzi tam i robi wielkie fale żeby te inne gówna nie dopłynęły do swoich wysp!

B.U.C. taki dzielny jestes,ze kocyk elektryczny bedziesz kopal? :P ladaco nie wiem zupelnie o co Ci chodzi 😴 i tak wszyscy wiedza,zes cham wiec wal smialo :D :P

czarna ja cham, no to mnie zaskoczyłaś:D chciałem tylko rozgrzać ciebie fizycznie jeśli już o to chodzi i popatrz jak to łagodnie ubrałem w słowa:D

ladaco ja tam nie wiem czy Ty cham czy nie cham, ale z tego co mówią tzn. piszą inni tak sie mozna domyslac :D dzięki za dobre checi :D

czarna jezeli mnie zajmiesz soba to kocyk spokojnie bedzie lezal.

widzisz czarna dziuro czego to niedobrzy ludzie nie wymyślą zeby drugiemu zycie uprzykszyć i trudniejszym uczynić:D