Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

płatek śniegowy

Chce schudnąć 10kg... Kto ze mną?

Polecane posty

Hmm.. kiedyś ważyłam 80kg...w porywach 82. przy wzroście 170. teraz waże ok 67. był czas gdy ważyłam 63. jednak skonczylam studia i siedze w domu. Leże nic nie robie tylko jem. Wczesniej tyle schudłam bo chodziłam na siłownię 3x w tyg. teraz też zaczynam to stosować + bardziej drastyczna dieta żeby wrócić do 63kg a potem może uda się jeszcze schudnąć. Wiem że 10kg to dużo. Czy ktoś też ma taki pułap do osiągnięcia? będę pisać tu codziennie co jadłam i co robiłam. Od tak.. zobaczymy co z tego będzie;)

Gość patuśka
czesc Ja od jutra startuje z dieta kopenhadzka Mój mężczyzna wyjechał na miesiac i chcę go zaskoczyć -10 kg to bylby sukces Pozdrawiam

Gość jajajJAJAJAjajaJAJAAJAJAJAJ
ja chce sie z toba odchudzac autorko:)tez mam do zrzucenia azzz 10kilo ale tez przechodze na jakas drastyczna diete tylko nie wiem jaka...a ty na jaka przechodzisz???pozdrawiam

Gość jajajJAJAJAjajaJAJAAJAJAJAJ
napisz mi jak schudlas te 5kilo w 3tygodnie..dzikeuje

nie jest lekko ;) mam motywacje - bal sylwestrowy... :D dieta 1000 kcal. prawie zero slodyczy i bialego pieczywa...zero tluszczow... cwicze wieczorem, wiecej chodze... jem blonnik, pije herbatki

Gość krowka_mleczna
eshkay podaj swoj jadlospis jak mozesz..

nie planuje nic z wyprzedzeniem... poczytalam tylko tabele kaloryczne... gdy jestem w sklepie tez dobitnie wczytuje sie w etykiety :D ja poprostu lubie razowe pieczywo...kalafior...pomidorki :) salatki itp :) staram sie jesc 5 razy dziennie. wazne zeby nie popasc w obsesje, bo jesli bedziemy kurczowo trzymac sie planowania sobie diety to ciezko bedzie nam wprowadzic to w zycie . i jeszcze jedna wazna zasada... ostatni posilek jem najpozniej do 19.30 potem cwicze...

no więc ja nie jem po 18, chodze na silownie 3x w tygodniu a takze nie bede jadla ziemniakow. ze słodyczami cóz.. bewnie będą grzeszki, ale napewno nie będzie ich do czwartku:) mam wesele (jako gosc) w sobote, wiec chce troszke zrzucic. jestem juz 4 dzien na diecie, troszke schudłam. Nie wazyłam się bo się boje! dzis zjadłam (jak narazie) 1)jabłko 60kcal 2)troszke winogron 100kcal 3) 3kanapki z chlebem razowym 200kcal 4) 2 plasterki chudej kiełbaski 100kcal kalorię licze na oko. planuje zjeść: 5) jabłko,gruszke 120 kcal 6)kawe 3w1 70kcal ----------------------------------bilans powinien być 630kcal :o zobaczymy ile uda mi się spalić na siłowni. mam super kalkulator spalania kalorii... http://www.e-manus.pl/calc.php?id=5 Myslicie ze w 10 dni takiej diety uda się coś schudnąć? i jak myślicie ile kg? :) a jak Wam idzie??

tez chodzilam na silke... jednak waga nie spadala bo tluszcz zamienial sie w miesnie... wole chodzic , robic brzuszki i pompki

Gość vbgh
Witam:) Mam 173 cm wzrostu i ważę 62 kg. Moim marzeniem jest waga 56 kg...Dziś mój pierwszy dzień diety...mam nadzieje, że wytrwam iza miesiąc będę szczupła i szczęśliwa...

Gość gruchaaa
witam ;) z chęcią się dołącze ;D waże 65 kg przy wzroście 165 :( chciałabym schudnąć 10 kg, ale wiem że to nie będzie łatwe.. no to zaczynamy od jutra;D wieczorkiem napisze co zjadłam :) pozdrawiam i trzymam kciuki ;)

dzis zjadłam: jabłko, troche winogron- 160kcal, kanapki z chleba razowego- 200 kcal jabłko-60kcal kawe 3w1-70kcal warzywa na patelnie ok 250kcal suma: ok 750 RUCH- 30min orbitrek 20min stepper 10min rowerek z kalkulatora wychodzi ok 600 spalonych kalorii :)

też chcę wziąć dietę drastyczną, aczkolwiek mięsa nie wykluczę, gdyż miałam już anemię;)

Ja też się dołączę, próbowałam od tygodnia podczepić się pod jakiś topic, ale zachorowałam na grypę i te syropy soki z jagód, porzeczek i inne nie najlepiej sprzyjały mojemu odchudzaniu. Teraz jest już lepiej choć jeszcze mnie trzyma ale spróbuję zacząć. Też bym chciała zrzucić 8-10 kg.

Gość gruchaaa
hmm..ja na śniadanie zjadłam 2 kanapki z szynką a na wieczór mam lizaka ;D myślę, że i to wystarczy :) zaraz idę z koleżanką na długi spacerek więc zrzucę parę kalorii ;] płatku jest już nas coraz więcej :D wieczorem jeszcze napisze czy wytrzymałam o samym śniadaniu^^

wczoraj zjadłam: 3jabłka,banana mięsko białe gotowane + buraczki 3kawałki szarlotki :o 2 kawy 3w1 -----------------suma ok 1000 kcal :o dziś zjadłam jabłko, banana kawe 3w1 warzywa z gotowaną piersią z kurczaka herbate z łyzką miodu --------------------suma ok 560 :) w weekend nie miałam ruchu, jutro idę na siłownię. Widzę ze sporo chętnych, Gdzie kochani jestescie. opisujcie co jecie ! :) mobilizujmy się wzajemnie

Gość gfufvguycvfuitgyutf
ja przez rok schudlam 37 kg. moj sposób to zmniejszenie swojego zapotrzebowania na kalorie o ok 10-15% nie wiecej bo wtedy spada przemiana materii i organizm zamiast zużywać tłuszcz spala mięśnie. jadlam co chcialam i na co mialam ochote tylko zeby nie przekroczyć zaplanowanej ilosci kalorii i pamietalam zeby jest 5 posilków dziennie i o stalych porach i wypijam butelke wody niegazowanej. jesli chodzi o ruch to niezaleznie od pogody chodzilam ( i dalej chodze) do i z pracy a w jedna strone mam okolo 5 km - to jest godzinny spacer oraz rano i wieczorem robie po 100 brzuszków. z własnego doświadczenia wiem ze takie drastyczne diety sa swietne przez kilka dni bo szybko sie mozna pozbyc nadmiaru wody z organizmu a zarazem kilku kiloramów. ja po prawie 3 latach od skonczenia mojej diety przytyłam 2 kg. teraz nie pilnuje juz jedzenia ale jak juz wspomnialam caly czas chodze i robie brzuszki pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość duta
jestes grubas platku. aha "platku" chyba chcialas napisac "balwanie"

Gość werusss
EH ja też kiedyuś schudłam 10 kg.. ale porem przytyłam i znowu waże 70 kg... ;((( załamka ..więc postanowiłam ze zacznę się z nowu odchudzac by z nowu zrzucić 10 kg..... wiem że to bez sensu bo potem z nowu przytyje ale..... musze.... w tedy schudłąm głównie dzięki skakaniu na skakance ok 2 h dziennie masakra l;))

duta - hehehe masz świetny talent rozbawiania ludzi. rozsmieszylas mnie z tym bałwanem :) masz racje - CHCE SCHUDNĄC ALE TO JUZ WIEM. powiedz mi cos czego nie wiem:D

Gość gruchaaa
śniadanie: jabłko obiad: kilka pierogów xD ojj..weekend za mną a ja jeszcze bardziej zmęczona ;D werusss dasz rade ;)

Gość gruchaaa
ale cisza...;D ja na śniadanie zjadłam 2 kanapki na obiad 4 pierogi i ciastko xD hmm na dzis wystarczy ^^ własnie koncze pic1,5 l wode mineralna :) a co tam u Was? ;>

Gość Stary ale tutaj nowy.
Witaj Puszku śniegowy. Jestem z Tobą! Zwalczmy nasze koszmarne dziesięć kilogramów, ale tak naprawdziwo!!! Ja zaczynam od dnia dzisiejszego, tj.jutrzejszego. Wagowo to coś....plus/minus, ech tam... 10 kg. Go...

DZiweczyny a przyjmicie jeszcze jedna, niezadowolna ze swojego cialka Wiec tak mam 23 lata, 167 cm wzrostu, wazylam 63,3 teraz 59kg schudlam juz 4kg chce jeszcze 5:) kiedys tyle wazylam i czulam sie fantastycznie Jestem po 7 dniu kopenhaskiej, ale dzisiaj caly dzien bylam na miescie i nic nie jadlam, jutro tez tak bedzie wiec ja przerwalam, efekt jest 4 kg i zmniejszenia zoladka 3 krotnie:) to bylo najwazniejsze wiec teraz bedzie 600-800 kcal dziennie, do sylwestr mam czas:) duzo czasu mysle chudnac 2 kg na miesiac:) slodkie bede jadla 1 w tygodniu i jak sama upieke:)