Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE KARMIĘ OD DAWNA

Ropa z sutka, zapalenie piersi, NIE KARMIĘ OD DAWNA

Polecane posty

Gość NIE KARMIĘ OD DAWNA

Sytuacja wygląda następująco. Mam 31lat, 2 porody za sobą, piersią już od dawna nie karmię. Mój problem polega na tym, że od około 3 lat czyli przed pierwszą ciążą, po ciąży i teraz po drugiej ciąży, kiedy już nie karmiłam piersią pojawia mi się nawracające zapalenie piersi. Wygląda to tak, ze nagle czuję jak zaczyna mnie boleć brodawka, po jakimś czasie zaczyna być "zgrubiała" i po naciśnięciu leci z niej ropa czasem z krwią, potem zaczynam być osłabiona lub mieć objawy grypowe. Czasem przenosi się na drugą pierś. Od wczoraj mam po raz 6 tą dolegliwość. Do ginekologa idę dopiero na najbliższy wtorek. I jeszcze jedno, za każdym razem podczas zapalenia trafiałam do ginekologa, które za każdym razem się bardzo dziwi moją dolegliwością bo twierdzi, że dotyczy ona kobiet karmiących, przepisuje mi antybiotyk Neomycynę i tyle. Dlatego tym razem idę już do innego. Moje pytanie jest następujące: czy któraś z was miała takie dolegliwości, jakie leczenie lekarz przeprowadził, jakie badania wymusić na lekarzu (obecny żadnych nie zlecił), czy leczenie wasze było skuteczne i nie macie już nawrotów? Chcę wiedzieć wszystko. Dodam też, że mam bardzo duży biust ( 80 G), noszę dobrze dobrane biustonosze, dbam o siebie i regularnie odwiedzam ginekologa, cytologię robię raz w roku, Usg piersi raz na 2 lata. A kłopot nie znika. Szukałam na www informacji o moim problemie ale wszędzie pojawia się informacja o tym, że problem dotyczy kobiet karmiących piersią :-( Za konkretne informacje z góry wam dziękuję :-)

Gość mam ten sam problem.
Witaj. Czy jeszcze tu zaglądasz? Odezwij się czy sobie poradziłaś.

Gość tez mam ten problem
nie mogęzdnaleźć wątku, odpowiedzi