Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksakaa

Gynalgin

Polecane posty

Gość aksakaa

Wczoraj byłam u ginekologa i powiedział ze mam niewielka nadzerke z malym stanem zapalnym i przepisał mi chyba gynalgin (tak mi sie udało z recepty przeczytac)... czy ktoras z was to brała? pomogło?

hej ja mam to samo. Mam małą nadżerke, wynik z cytologi I wiec wszystko w porządku, ale w ziązku z tym ze chcemy sie starac o dziecko musze najpier wyleczyć nadzerke. Mam tez ten sam lek co ty. jak narazie uzywam go 4 dzien na poczatku grudnia mam isc do kontroli. Wiec sie okaze. A oprocz tego nie masz jakis innych tabletek?? Bo ja mam provag chyba, który musze przyjmowac razem z tamtym przez 10 dni. Acha pamietaj aby te 10 tabletek zużyc w całości, a jesli wystapi miesiaczka to przerwij i znow po niej.

Gość aksakaa
Nie no ja wczoraj poszłam tak dla kontroli i bolało mnie w podbrzuszu i miałam uplawy mocne. Face sie dziwil co ja taka mokra. a To juz wiadomo :/ Nadzerka :/ . Badan cytologicznych mi nie zrobil bo stwierdzil ze nadzerka moze zmieszac wyniki. Dzis pojde wykupic ten lek bo wczoraj nie mialam czasu. I kazal mi sie zglosic do siebie tak z 3 dni po moim okresie. I to stosuje sie tylko na noc? to samo sie rozpuszcza tam? nie wycieka?

Gość aksakaa
I innych lekow nie dostałam. Tylko te globulki. A nastepna wizyta po 20 jakos. A i to nie wiadomo bo mam nie regularne :/

ja nie mialam zadnych objawow oprocz tego ze nieraz po stosunku mialam male plamienia. i okazalo sie ze to nadzerka. Tabletki stosuje sie na noc, lepiej zebys sobie wkladala wkladke bo ten lek ma tak ze on oczyszcza i moze byc tak a raczej napewno ze ta tabletka bedzie wyplywala, ale to taki proces ona oczyszcza i kolor tego moze byc rozny.

Gość aksakaa
A leczenie lepiek rozpoczac jak najwczesniej co nie? Bo teraz akurat mam zjazd i nie bardzo mi sie plamic w akadmemiku :P A wlsnie co do seksu. Bo nie spytałam gin. Mozna sie kochac? Chociaz i tak sie wcoraj kochalismy. A jeszcze jedno. Gin mowl zebym wziela 6 globulek bo myslała ze tam jest 12. To juz nie wiem. 6 czy 10 wziac?

Gość Rikotta
Bierz 6 tak jak ginka zalececila. Wspolzyc nie powinnas w czasie kuracji i kilka dni po, zeby sie wszystko. Ja jak leczylam nadzerke i stan zapalny, to jeszcze wspomagajaco lykalam Lacibios Femina.

Gość aksakaa
No a ja dostałam tylko te globulki... No nic moze nic wiecej mi nie dawał bo stwierdził ze nadzerka jest mala. Lecz jednak maly stan zapalny mam :/ Jakie sa tego przyczyny??