Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czy wierzycie lekarzom?

Polecane posty

Gość

Tyle słyszy się o błędach.

Gość józio
Ludzie ! ucikajta! dochhhtory jadom

Gość
Wielu bierze łapówki.

Gość józio
wiele też pań lekarek bierze do ręki i nie tylko do ręki

i nawet pielegniarki sa przekupne gdy lezalam w spitalu matka pewnej dziewczyny przynosiła pielęgniarkom ciastka placki itp itd a one latały przy niej jak tylko chciala

Gość józio
a co darmo mają brudne polaczkowe dupy śmierdzące i rozkładające się z choróbska myć?

Gość gryczka
Nie do końca. Zresztą chyba zawsze wobec ludzi trzeba stosować zasadę ograniczonego zaufania. Trafiłam w życiu na dobrych i niedobrych lekarzy. Do wszystkiego trzeba podchodzić z dystansem, nie wierzyć ślepo, jeśli np. zalecenia wydają się niezrozumiałe, bezzasadne. Łapóki nigdy nie dawałam, więc nie umiem ocenić, jaki to ma wpływ.

no ja ostatnio weszlam do gabinetu doktor sie pyta z czym dzis do mnie przychodzisz? ja mowie ze serce mnie ciagle kuje i chiala bym sie przebadac a on nawed jeszcze nie podniusl glowy na mnie i mowi ty jestes zdrowa masz 20 lat napewno nie amsz chorego serca dziekuje dowidzenia no tacy madrzy sa lekarze :/

Gość
Rok temu robiłam sobie badania słuchu, lekarka była nieprzyjemna, długo czekałam przed drzwiami , to ja powinnam być zła , a nie ona, przecież miałam skierowanie.

Gość to jedna
cała mafia

Gość
nie, :O ide do lekarza z gotową dinagnoza ,( postawioną dzieki netowi) i sposobem leczenia

Byłam w zagrożonej ciazy, ciśnienie jak nieboszczyka, ciagle mdlalam. Leżę an patoligii ciąży, przychodzi lekarz i pyta sie co mi jest, ja mu mówie,a on na to " Jest pani chora na ciaże" Na łóżku obok lezy kobieta , lekarz też podczas tej wizyty pyta sie co jej jest, ona mówi mu, że " Tak tu czuje ( wskazuje podbrzusze), żę boli mnie, napina sie brzuch) Lekarz na to " Czuej pani, bo sie nei myje" :O Tak mi sie przypomnialo :O

"przerwa miedzy palcami 90 nie, ide do lekarza z gotową dinagnoza ,( postawioną dzieki netowi) i sposobem leczenia " Ale nie zostałaś jeszcze wyleczona z choroby psychicznej zwanej kompleksem małego cycka:P.

Gość
bo to nie choroba psychiczna 😭