Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ye45cded

czy mogę starać sięo ręte?

Polecane posty

Gość ye45cded

mam gruczolaka przysadki, chorobę cushinga i podejrzenie guza nadnerczy. czy te schorzenia upoważniają mnie do starania o rętę?

Gość rentę
do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RENTĘ...

mam nadzieję , że to nie żart. Jesli nie - masz tylko musisz mieć pełną dokumentację chorób wyżej wymienionych.

Gość ytnifid
Najlepiej powiedziec weź sie za robotę, ale wy nie musicie sie martwic, jestescie zdrowi. Moje leczenie naprawdę duzo kosztuję, czeka mnie operacja gruczolaka. I szpital wcelu sprawdzenia nadnerczy bo wyniki kortyzolu są przerazające.

Gość O ręte czy o ręke

Gość ale człowieku
ty na forum o to pytasz? przecież trzeba pytać lekarza, czy takie schorzenia i ich obecne zaawansowanie dają szanasę na uzyskanie odpowiedniego procentu uszczerbku na zdrowiu, co się potem przekłada na grupę nie każda grupa też daje prawo do renty, bo jeszcze w orzeczeniu lekarskim będzie stwierdzenia, czy jesteś zdolny do pracy, czy nie to długa droga, ale tu nikt nie jest ci w stanie powiedzieć najpierw twój lekarz a potem ewentualnie orzecznik z ZUS-u powodzenia

Gość j cmmmmmf
dziękuje za pomoc

Oczywiście ,że możesz. Musisz zebrać dokumentacje, zaświadczenie od lekarza prowadzącego . Jam mam gruczolaka i akromegalię i jestem na rencie od kilku lat.