Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlody chlopak

kochanek z wawy

Polecane posty

Gość Mlody chlopak

hej, jestem nowy na tyum forum a pojawilem sie tu glownie dlatego ze szukam kontaktu ze starsz ode mnie kobieta ktora przecwiczy ze mna wszystkie mozliwe pozycje, sam co nie co potrafie ale chcialbym sprobowac smaku seksu z kobieta ktora poznala rozne odmiany i smaki seksu. Moze pare slow o mnie: mam 25 lat, wysoki(189) brunet o normalnej, wysportowanej sylwetce(84) i srednim europejskim rozmiarze(15). Lubie osoby ciekawe ktore maja cos do powiedzenia i nie udaja kogos kim nie sa.

Gość Mlody chlopak
Mile widziani także panowie po czterdziestym roku życia z ponadprzeciętnym rozmiarem przyrodzenia

Gość Mlody chlopak
tak naprawde to jestem 70letnim rencista i za chwile rozłoże kocyk i przy miłej relaksujacej muzyce zaczne masturbacje pod wasze posty :)więc piszcie smialo :)

Gość fly...
szkoda ze nie jestes z kuj-pom:-(

widze ze masz jakies trudnosci z wlasna osobowoscia bo inaczej nie potrafie tego wytlumaczyc. Moze nie mozesz odnalesc wlasnej tozsamosci?? ja tylko napisalem to o czym mysle, jest to forum erotyczne wiec chyba nie pomylilem sie z miejscem. Jesli cos ci nie odpowiada nikt nie karze Ci tu siedziec, nie jestes zainteresownay to dziekujemy ale daj pisac innym.

gdy czasami zagladam w swoje majtki jestem mocno zdziwiony i mysle : czy ja naprawde jestem płci meskiej ? :o nie dość ze nie moge długo nic znaleźć w majtkach to jeszcze te rosnące piersi ... :o:classic_cool:

mysle ze jesli kogos zainteresuje to odrozni moje posty od tych podszywow bo wydaje mi sie ze nie jest to zbyt trudne. Widze ze sprawia Ci nie skrywana radosc opisywanie wlasnych fantazji seksualnych pod czyims nickiem?

Gość stary ogiew wawa
czesc, mam 50lat, jestem zadbanym facetem. Jesli masz ochote na ostro to podaje gg:8319197

milo mi ze topic cieszy sie az taka popularnoscia ale mysle ze kazdy kto tu zajrzy zobaczy ktory wpis jest moj a ktory nie. To moj nowy nick wiec podszywacze maja nowe pole do popisu;) szkoda mi was ze wasze jedynym zajeciem jest podszywanie sie pod innych i pierdolenie takich kocopolow. Musicie byc strasznie nudni

Gość podszywacz znudzony
wal sie,nudny jestes i niegodny zeby sie podszywac pod ciebie

haha:) co sie stalo, zabolalo ze ktos Ci wytknal ze nie robisz nic poza podszywaniem sie pod innych a sam masz nie za wiele do powiedzenia?? ze ja niby niegodny jestem? wiesz, mysle, ze szkoda mojego czasu na dyskusje z Toba

haha:) co sie stalo, zabolalo ze ktos Ci wytknal ze nie robisz nic poza podszywaniem sie pod innych a sam masz nie za wiele do powiedzenia?? ze ja niby niegodny jestem? wiesz, mysle, ze szkoda mojego czasu na dyskusje z Toba

lubię wąchać pod pachami staruszków podróżujących w upalny dzień komunikacją miejską , zawsze łapię niezłą banię :classic_cool:

Niedawno próbowałem seksu analnego z parasolką. Nie warto :o To można przez przypadek otworzyć a wtedy... szkoda gadać. Orgazm wielokrotny, ale tydzień srałem szprychami :classic_cool:

hahaha:D nie no szczerze mowiac to z ostatniego sam sie zasmialem:) musze przyznac ze ten podszywacz wcale taki glupi nie jest;)

widze ze kolejny kolega zawsze chetny:) moze dogadasz sie z tym od parasolki?? tylko ze on rekonwalescencje przechodzi;)

Gość Pasywny Daniel
Hedonizm - juz mi sie podobasz :D mmmmmmmm 🌼

Gość Pasywny Daniel
dla Ciebie Hedonizm moge byc przez dłuzsza chwile aktywny :D

dziekuje nie skorzystam ale temu od parasolki mozesz w paszczu zaaplikowac:) na wlasna odpowiedzialnosc bo tylko on wie co tam pchal

dobra koniec pedalstwa:) jak ktos chce cos sobie pchac to prosze, za wszelkie akcesoria parasolki, scyzoryki, halabardy i pilniczki dziekuje:) doceniam ale nie:) a jesli jakas pani jeszcze sie nie zrazila i miala by ochote spotkac sie z mlodszym chlopakiem to prosze o jakis wpis a moze sie dogadamy:)

zmieszczę w odbycie 3 półlitrowe butelki piwa Żywiec i potrafie zachować ich odpowiednią temperaturę przez 1,5 godziny :classic_cool: