Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktos -

POMOCY! /

Polecane posty

Gość Ktos -

Dzisiaj rano wstałam i mialam ciemno zolta wydzieline (ale nie duzo) i nie wiem co to moze oznaczac. PS. Wczoraj uprawialam sex z chlopakiem (mam nadzieje, ze nic do tego nie ma ciaza ;/ ale nie spuscil mi sie) i uprawialam to majac okres. Zanim to zrobilam to juz mi ten okres tak nie lecial, malo obfity byl i czasami mam tak ze tylko 3 dni okres mam. PORADŹCIE !!

Gość rany rany UMRZESZ
Masz raka przysadki mózgowej i na pewno będzie to ciąża bliźniacza o ile nie większa...

Gość zullaaaa
oj zal mi takich ludzi !!!!! nie przejmuj sie tym...nie wiem co Ci poradzić skoro nie "skonczył w tobie" to o ciąże nie masz sie co bać...

Gość Ktos -
zullaaaa bardzo Ci dzieks ze pomoglas ale ta powyzej to niech mnie straszy bo jestem za mloda na dziecko !

Gość zullaaaa
wiele jest takich ludzi więć sie nie przejmuj a na przyszłość jak juz rozpoczełaś zycie seksualne to radze sie zabespieczać...powodzenia :*

Gość Ktos -
zullaaaa dzieki ;-* . no wlasnie zaczelam a wczoraj byl moj 3 raz a gdy mialam 1 raz to najbardziej sie balam ciazy, ale nastepnym razem sie zabezpiecze ;-*

Gość zullaaaa
no to powodzonka :)

Gość olga345
No to skoro nie jesteś gotowa na ewentualną ciąże to dlaczego decydujesz się na seks ?

Gość Ktos -
Nawet jesli mi sie nie spuścił ?

teoretycznie w preejakulacje mogą znajdować się plemniki ale zazwyczaj one są upośledzone i niezdolne do zapłodnienia.

Gość Ktos -
Wlasnie dzisiaj popoludniu okres mi sie pojawil chociaz nie duzo ale pojawil sie. Czyli juz wszystko okey ?