Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celina1

gług mieszkaniowy

Polecane posty

Gość celina1

dzien dobry. mam problem tego typu , ze rodzice mojego chlopaka nie placili za mieszkanie i teraz jesli prezydent miasta pozwoli rozłozyc dług na 18 rat to czy wszyscy lokatorzy beda musieli placic? wszyscy tam mieszkajacy pracuja i maja swoje zarobki prezydent miasta chce widziec zarobki wszystkich lokatorow tam zameldowanych i mam pytanie czy moj chlopak musi to placic? jakby przeprowadzil sie do mnie i mieszkal u mnie bo i tak mamy w planach slub to czy musi to placic? jest tego bardzo duzo i nie chce zeby sie wpakowal w długi poniewaz potem my nie bedziemy mogli wziac zadnego kredytu na ślub przez dlugi jego rodzicow... co robic? czy jesli teraz pokaze swoje dochody prezydentowi i podpisza umowe na splate to mimo ze moj chlopak nie bedzie mieszkac bedzie musial to placic nawet po slubie jak bedzie tu zameldowany? jak to obowiazuje ? czy dawaja komornika na kazde konto tych lokatorow i sciagaja czy maja sami wozic pieniadze co miesiac do admu? jesli np jego tata straci prace to dlug przechodzi na mojego chlopaka i on to bedzie musial splacac? prosze o fachową porade jak to wyglada wedlug prawa

Gość zapytajcie o to
w urzędzie miasta,w nieruchomościach.