Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

właśnie dostałam 3 tydzien L4

Polecane posty

Gość a naprawde chorujesz
czy to ściema i siedzisz w domu.czemu nie masz po co wracac

nie no, to jest zwolnienie spowodowane wypadkiem w pracy, ale u mnie tolerowane zwolnienia to takie do 5 dni, a potem już krzywo patrzą :o zresztą chyba wszedzie tak jest... a tym bardziej,że teraz jest okres przedswiateczny, a u mnie w branzy to najgorętszy okres, gdzie wszyscy są potrzebni... umowe mam do konca roku, więc o przedluzeniu pewnie nie mam co marzyc :o

Gość tttttttttttttttttttttttttttttt
czarna dziura :) ja tez tak mam zatem , po nowym roku wysylamy CV :)

Gość to co to za firma
wypadek w pracy to powinni zrozumiec.przeciez nie siedzisz w domu na lewym zwolnieniu jak porzadna firma to zrozumieja a jak nie to kopnij w dupe i juz teraz skladaj podania

co to za firma - powiem Ci,ze firma znana, jedna z lepszych w Polsce... to jest tak,że w ich oczach przynajmniej u jednej babki z kierownictwa, ktora ma duzy wplyw na pozostalych, kazdy kto idzie na L4 to kombinator :o doszły mnie słuchy,ze stwierdziła, iż wypadek ten spowodowałam specjalnie,zeby isc na zwolnienie :o

Gość tez studiuje
wiem jak to jest katastrofa jeszcze w malym miescie to juz wogole

dokładnie - katastrofa :o a poza tym, zeby skonczyć studia to trzeba mieć kasę a nie majac pracy bedzie ciężko, a to ostatni rok :o normalnie perspektywa optymistyczna strasznie...

Gość no to faktycznie
może przeczekaj jak nie zwolnia to pracuj bo teraz trudno o prace zwłaszcza jak sie studiuje zdabedziesz doswiadczenie i po studiach jak nie bedzie ci pasowalo zawsze mozesz zmienic prace

ja wlasnie taki miałam plan,że pracuję tam do końca studiów czyli do wakacji przyszłego roku i ani dnia dłużej, bo tam się mozna psychicznie wykończyć... ale teraz jak wyszła taka sytuacja, to obawiam się,ze mi umowy nie przedłużą, tym bardziej,że jeszcze jednej osobie konczy się w tym samym czasie co mnie i ta osoba jest typowym wazeliniarzem dupowłazem :o

Gość no a co ci sie w tej pracy
stalo??