Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffgg55

jak sie upominacie o pozyczone pieniadze?

Polecane posty

Gość gffgg55

chodzi mi o takie niewielkie sumy?

Gość gffgg55
tzn nie pozyczac komus? bo ja jak juz od kogos pozycze to oddaje od razu...a jak pozyczam mojej kolezance to nie wiem czy zapomina czy co:O glupio mi sie upominac ale ile razy mozna...:O

Gość gffgg55
dzis sie wybieramy na piwo...to moze jej powiedziec ze chyba jej pozyczalam ostatnio jak bylysmy i czy nie ma mi oddac bo ja kasy zbytnio nie mam...kurde nie robilabym z tego takiego problemu ale niestety nie jestem przy kasie:(

Gość Ilona. Córka rybaka mazura z m
Ja pozyczyłam w zeszłym roku kasę kolezance i do dzisiaj mi nie oddała. A innej z kolei pożyczyłam 2 miesiace temu i też mi nie chce oddać. Kur..... ma na wóde i fajki a nie ma żeby oddać

Gość gggrrrrrrrrrrr
mnie takie osoby wkurzają maksymalnie

Gość czy mogłabyś lub mógłbyś
oddać mi te 50 zł - są mi potrzebne?

Gość Ilona. Córka rybaka mazura z m
tja i słysze że teraz nie mam. albo skąd mam Ci wziąć jak nie mam. Mam już dość 400 zł drogą nie chodzi.

Gość bywaaa
Ja swego czasu pożyczyłam kumplowi z pracy (wtedy jeszcze myślałam że jest godny zaufania) 200 zł, suma na tyle duża żeby pamiętać i oddać, ale też nie na tyle duża żebym się upominała od razu zwrotu. No ale minął miesiąc, drugi, a mówił, że szybko odda, to zaczęła wprost mu mówić...to zaczął po 50 zł mi oddawać, a w międzyczasie mówił, że był na zakupach, kupił sobie nowe ciuszki, a kasy do końca to nie miał żeby mi oddać! W końcu i tak 50 zł mi nie oddał, marna kreatura z niego.

Gość campari34
do naszego bloku się sprowadziła dziewczyna na poczatku miła fajna a potem się zaczęło pozyczki po sąsiadach małe kwoty ale zaczęło nas to wkurwiać.najlepsze jest to ze wysyłała syna z karteczką pozycz 20 zło.jak już ktoś tylko zaówazył że łukasz idzie to wysyłałyśmy sobie z sasiadkami sms że łukasz znowu łazi z karteczką.nigdy nie oddawała suka

Gość gggrrrrrrrrrrr
po co pozyczacie takie duze kwoty?