Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsfsfdsf

SONOFOREZA- ultradzwieki- czy ktoś ma ? Lub był na zabiegach ?

Polecane posty

Gość dsadsfsfdsf

zastanawiam sie nad kupnem , taka z lampami led , jestem masazystką wiec i w pracy mi się przyda ale bardziej chciałabyja zastosowac do uzytku domowego, kosmetycznego, na twarz , cellulit i profilaktycznie przeciw zylakom, znam jej terapeutyczne działanie na bół lecz nie wiem dokładnie czy w kosmetyce tez szybko widac efekty jej działania ? pozdrawiam serdecznie

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
up

Gość Ja nie wierze
nie wierze w żadne działanie jestem kosmetyczkom i przykro mi to stwierdzic ale jak dla mnie to jest jeden wielki kit...wyludzanie od ludzi kasy...

Gość tuasia
moim zdaniem sonoforeza jest bardzo dobrym zabiegiem, należy korzystać z innowacji jakie pojawiły się w kosmetyce. Ultradźwięki są teraz bardzo popularne i naprawdę dają bardzo dobre efekty. Opis zabiegu dostępny jest na wielu stronach np. http://bamboszki.pl/sonoforeza/ więc nie będę teraz go powielać, ale zachęcam wszystkie osoby. Zabieg najlepiej wykonywać w seriach po 5-6 co pół roku. Efekty są naprawdę rewelacyjne

Gość gość
zabieg Sonoferezy wykonują w centrum kosmetycznym Esthetica. Podczas zabiegu wykorzystywane są ultradźwięki, które pobudzają fibroblasty. Dzięki temu zabiegowi skóra zyskuje zdrowy, promienny wygląd. Jest odmłodzona, wypoczęta. Tutaj możecie sobie przeczytać więcej informacji o tym nowoczesnym zabiegu http://www.ckesthetica.pl/oferta/pielegnacja-twarzy/sonofreza/.

Gość gość
Od kiedy ultradzwięki pobudzają fibroblasty??? Coś Ci się pomyliło. Nie dziwię się, ze nie macie klientów. Sorawdzone salonu, które znają się na rzeczy można znaleź na stronie www.dobrakosmetyczka.pl