Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

8 dni po wspolzyciu (bez zabezpieczenia) wylecial mi duzy rozciagliwy sluz mial z 5-7 cm co o tym myslicie

Gość taki jest
na początku ciązy

Gość zullaaaa
hmmmn nie zadałaś kiedyś czasem tego pytania ??:P:P:P ja uważam ze to objaw owulacji.... moja młodsza siostra tez tak miała jak ty...powiedziała mi ze jak poszła sie załatwic to miała śluz ciągnacy (długi) bez obaw :)

Gość zullaaaa
a czy Ty chcesz mieć dzidziusia ??

jak bede miala to bede miala ale mam duzo objawowo na ciąże i chcialan sie o ten sluz zapytac

wszystko jest możliwe... a jakie masz objawy i ile masz do @ ja tez sie zastanawiam czy nie jestem w ciazy:) i tez mam rózne objawy ale zastanawiam sie czy sobie czasem nie wkrecam:(:(:(

okres mialam 15 pazdziernik ale skapa miesiaczke mialam teraz czekam do 17 listopada ja bylam nawet u ginekologa...a jakie masz objawy?

ja mam tak: bolace i piekące sutki, lekko pobolweaja mnie piersi, czesto chodze siusiu, cały czas bym spała, na jednej piersi pojawiły mi sie 3 zyłki, strasznie bolał mnie duł brzucha a teraz juz od czasu do czasu i kłuje mnie w pępku a i mam tem 37,3 a do @ mam 3 dni a TY ??

jak piekna sutki?? mnie swedza sutki na piersiach niebieskie linie i wokol brzucha kreci mi sie w glowie odruchy wymiotne spiaca jestem jak nie wiem co i mam wrazenie co widac ze brzuch mi troche urósł wiem dziwne bo jestem gdzies w 7-8 tydzien ale moi znajomi juz cos zauwazaja.

a i dodoam ze duzo sliny mam jnuz nie moge wytrzymac a o siusianiu wole nie mowi chopdze co 15-30 minut do toalety po prostu masakra ale niestety lekarz powiedzial ze nie wyklucza ciazy i nie wiem co myslec a 2 testy pokazaly bladziutka kreseczke

no mi tez powiedzieli ze sie troszke zmieniłam ale to wiesz mam jeszcze 3 dni do @ to moga byc objawy własnie miesiączki a nie chciałabym :(:( zobaczymy tak sie boje ze to masakra.. a tobie sie juz spoźnia @ to u Ciebie sa wieksze szanse niz u mnie

wiesz nie mam pojecia... ja nawet nie wiem czy to moze byc ciaza :( bo ja tak bardzo chce ze moze działac moja wyobraźna :( jak nie dostane @ w niedziele i poń to pójde do gin w piątek mam nadzieje ze nie dostane :):)

to nie jestes w ciazy. ja robilam 1 test 2 tygodnie przed a drugi 4 dni i oby dwa pozytywne to nie jestes nie martw sie

a ja własnie chce byc wciaży :(:( mi mówili ze to za wczesnie ze test sie robi w niu spodziewanej miesiączki bo takto moze pokazac wynik niewiarygodny

e tam nie sluchaj sie test mozna robic po tygodniu od zaplodnienia a u ciebie chyab minał jeżeli pokazal sie negatywny 1 kreska czyli raczje nie jestes w ciazy

ja robilam 4 dni przed miesiaczka drugi test to tylko bardziej widoczna kreska mi sie zrobila .ale juz w pierwszym tescie widzialam dwie kreseczki

ale ja nie jestem lekarzem wiec nie moge stwierdzic moze zrob jutro test ciazowy ??

wiesz co jak nie dostane w poń to zrobie nastepnego dnia... bo ja mam cykle bardzo rególarne nie bede sie nakrecac bo znów sie przejade

moze zrob jutro bedziesz wiedziec odrazu a nie czekac w niepewnosci do poniedzialku czy wtorku

Gość luiza de milagross
Mania a piersi ci sie powiekszyły? tzn są jakies nabrzmiałe bola cie?bo ja tez sie boje czy jestem w ciazy:(

nie rozumiem cie po co czekac ....na twoim miejscu jeszcze dzis pobieglabym do apteki a jutro zrobila test

luiza co do moich piersi to: wystapily niebieskie linie sa twardsze wkol brodawek mam ciemniejsze obramowanie.