Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Effka88

Ginekolog BB

Polecane posty

Mam pytanie do dziewczyn/kobiet z Bielska.Dajcie mi opinie na temat ginekologa Wodzińskiego.Co oni myślicie?? Bądź jakiego ginekologa byście mi poleciły??

Gość Żabeńka
Cześć. Kiedyś chodziłam do Wodzińskiego,ale zrezygnowałam z niego kiedy nie wykrył u mnie ciązy. To była ciąża planowana i zrobiłam test który wyszedł pozytywnie,więc byłam pewna. A on specjalista potrzebował nie wiem jakich dowodów. Zwątpiłam wtedy w niego.

Hej nie znam tego lakarza,ale jesli moge polecic to jest nim dr.Roztoczynski ,pracuje w szpitalu Wojewodzkim,a prywatnie przyjmuje kolo Klimczoka.Nie jestem tylko pewna czy nadal przyjmuje,ja chodzilam do niego jakies 5 lat temu i bylam z niego bardzo zadowolona. :-)

Raz jeszcze Ja ,podaje ci namiary na niego Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska lek.med.Ryszard Roztoczyński Plac Wojska Polskiego 2, 43-300 Bielsko Biała Tel.: 602-782-628

Gość Żabeńka
ja teraz chodzę do dr, Niemcewicza (jestem w ciazy 2) Bardzo polecały go kobiety co piszą tu na kafeterii. Jest ok. Nic wiecej nie pisze bo byłam u niego dwa razy,więc jeszcze nie poznałam go dobrze. jak na te dwa razy jest spoko.