Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tak mial/a

silne bole menstruacyjne i wymioty pomocy

Polecane posty

Gość ktos tak mial/a

juz nie aje rady zaden lekarz mi nie moze pomoc..mam tak silne bole ze mdleje bralam juz ketonal nospe i inne gowniane tabletki ktore mi nie pomagaja, nawet bralam zastrzyki... bole mijaja przy tabletkach anty jdnak one mi nie sluza i musze je odstawic ....nie wiem juz co brac aby koszmar nie wrocil poza tym mam zaraz mdlosci i wymiotuje pomocy!!!!!!

ja tak miałam...mdlałam.wiłam sie z bólu,wymiotowałam,biegunka i inne sprawy... po anty było o niebo lepiej ale też musiałam odstawic bo organizm się buntował... teraz jak zaczyna mi sie okres to walę na izbe przyjęc po zastrzyk...trójke rozkurczową...

Gość czerwony lakier
ja mialaam to samo. kiedys w szpitalu powiedzieli mi zebym na trzy dni przed @ brala po jednej tabletce nospy kazdego dnia az do pierwszego dnia @. odkad tak robie nie wiem co to bol miesiaczkowy:)

Gość rasputh
ja też tak miałam - okazało się że mam torbiel endometrialną na jajniku, dlatego radzę zrobić usg

Gość ktos tak mial/a
ginekologicznie wszystko ok, badalam sie ja chyba dziecka nie urodzeskoro teraz przy okresie juz mdleje:(