Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za uśmiechem skrywamy ciemność

Zostałam posądzona o kradzież jestem załamana

Polecane posty

To do mnie nie dociera.. znalazłam portfel w szkole, pytałam czyj to, jako, że wychowawczyni nie było to wzięlam go do torby i miałam oddać jej jak będzie już no i mnie uprzedziła.. wezwała mnie do siebie na lekcji i kazała wypakować rzeczy z torby, więc to zrobiłam i był tam portfel dziewczyny, której niby go ukradłam ja jestem załamana, żyć mi się nie chce bo niesłusznie zostałam posądzona... a pół klasy a pewnie już niedługo szkoły patrzy na mnie jak na złodziejkę... oczywiście wychowawczyni mi uwierzyła, bo mnie zna... ale i tak to jak dzisiaj na mnie patrzyli... ja nie chcę żyć:( muszę ponosić cholernie ciężką karę za coś czego nie zrobiłam...

Gość utll8u77py7u
nie chce mi sie czytac, ale ja kiedys kilka krotnie zostałam wrobiona w kradziez i przez to sraciłam przyjaciól..Byłam taka zła i zarazem załamana tym faktem iz nie mam przyjaciól... :(

najwazniejsze ze Ty wiesz jak było naprawdę albo powiedz wychowawczyni ze by powiedziała twojej klasie jaka zaszła sytuacja a twoja klasa powie innym klasa i tak przynajmniej moze połowa uwierzy ze nie jestes złodziejką

Ale dlaczego ludzie są tacy podli:(

No ja wiem, wychowawczyni też pytała czy ma poruszyć to na godzinie wychowawczej powiedziałam, że się zgadzam.. ale kurczę ja się czuję fatalnie.. płaczę ciągle bo wszyscy uważają mnie za złodziejkę:(

Gość co jest co jest
bo podlym jest wygodniej byc niz dobrym. ale na dluzsza mete sie nie oplaca. pamietaj ze dobro powraca podwojnie.

Ale ja nie mam siły już udowadniać wszystkim jak jest naprawdę.. a w tym portfelu nie było nic identyfikującego tożsamość, ani żadnych pieniędzy, które ponoć też ukradłam ja.. chciałam dobrze a wyszło jak zwykle:(