Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Oliwia.

sex bez zobowiązan.?

Polecane posty

Witam Wszystkich.Znalazlam się w głupiej sytuacji.Pewnego dnia uslyszalam od kolegi(z którym keidyś kręciłam),ze chcialby sie ze mna przespać i chciałby zebym została jego kochanką.Po jakims czasie wylądowalismy w łóżku.Mimo,ze ma dziewczyne zrobilismy to bez żadnych zachamowań.Jakie jest Wasze zdanie na temat sexu bez zobowiązań ?. Miałam kaca moralnego na drugi dzień i nie wiem czy dalej tkwic w tym układzie czy sie wycofac..Wiem,że on źle robi bo ja nigdy bym nie zdradzila swojego chłopaka,ale z drugiej strony to chyba jego powinno gryźć sumienie prawda ? Chciaabym uslyszec wasze opinie.

Gość ghmmm
Ty również źle postąpiłaś. Wiedziałaś,że on ma dziewczynę, pomimo to zgodziłaś się. Myślisz,że jak długo to będzie trwało? Kawał z niego skurwysyna,bo tak postąpił ze swoją dziewczyną. Znajdź sobie normalnego chłopa i módl się,żeby Ciebie takie coś nie spotkało. Wtedy wiedziałabyś, CO TAKIEGO zrobiłaś tamtej kobiecie.. Jak dla mnie DESPERAT!

Gość mj bmn
nie no ! coś autorko masz z głową nie tak po cholere zakładasz dwa takie same tematy tylko tytuł zmieniasz ? zobacz ile jest takich samych tematów :o