Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Oliwia.

Być kochanką...

Polecane posty

Witam Wszystkich.Znalazlam się w głupiej sytuacji.Pewnego dnia uslyszalam od kolegi(z którym keidyś kręciłam),ze chcialby sie ze mna przespać i chciałby zebym została jego kochanką.Po jakims czasie wylądowalismy w łóżku.Mimo,ze ma dziewczyne zrobilismy to bez żadnych zachamowań.Jakie jest Wasze zdanie na temat sexu bez zobowiązań ?. Miałam kaca moralnego na drugi dzień i nie wiem czy dalej tkwic w tym układzie czy sie wycofac..Wiem,że on źle robi bo ja nigdy bym nie zdradzila swojego chłopaka,ale z drugiej strony to chyba jego powinno gryźć sumienie prawda ? Chciaabym uslyszec wasze opinie.

Bycie kochanką jest żenujące i całkiem pozbawione klasy tym bardziej jeśli się wie, że druga strona jest z kimś w związku. Natomiast zdradzanie swojego partnera oznacza iż osoba, która zdradza jest śmieciem i nie zasługuje na usprawiesliwienie. Chcesz mieć kogoś na boku ,to się najpierw rozstań z partnerem/ką. Kropka

Gość do Nesli
jak się rozejdzie to już nie będzie miała na boku

Gość jestes egoistka

Gość lilliffe
wszyscy odrazu potepiaja !!! Dlaczego nie. Ja tez jestem kochanka i mam meza.Niechce sie nad tym zastanawiac , zyje dalej , niepotepiam cie .Uwazam ze jesli tak jest to i jest i tyle.

Gość nananananananananaaa
lilliffe ty może zamiast tracić czas na kochanków spożytkuj go w bardziej właściwy sposób , chociażby zaprzyjaznij się z ortografią :)

Gość No dobra jestes kochanką
bo masz taki kaprys, wolno ci nie przejmować się innymi. I oczywiście nie ineteresuje ci, że robisz komuś krzywdę. Tobie to sprawia przyjemność. A teraz wyobraź sobie : idziesz ulicą, podchodzi bandzior i wali cię z pysk - ot tylko dlatego że ma kaprys. przecież on tylko robi to co chce. I nie interesuje go, że tobie zrobił krzywdę. Jemu to sprawia przyjemność. Wolno mu, prawda?

Gość martucha87
a czy Ty go kochasz? Czy choć Ci się podoba ten facet ?

Nie, Nie Kocham Go ,Ale podoba Mi Sie. Współczuje jego dziewczynie...mówiłam mu to już,rozmawialam z nim czy nie ma wyrzutów sumienia..sama czuje się z tym źle ale to strasznie kuszące i ciężko sie temu oprzec.. Jesli napisze ze to fajny i porządny facet to mnie wysmiejecie.. jest naprawde mądry,czuły, ale chyba brakuje mu seksu gdyż nie dostaje tego od swojej dziewczyny. i wiem jeszcze,że napewno nie zarazi mnie zadnym wirusem.. pozatym to byla tlyko jedna sytuacja... i dlatego mysle..co dalej..

naiwność?. przyznam sie,że jestem naiwna,ale znam go juz 2 lata a takze jestem peirwsyz raz w takiej sytuacji i nie wiem co robić.

to ze z nim spisz to swoja droga, naiwna jestes przede wszystkim dlatego ze spowiadasz sie na kafe ;)

to nie jest zadna spowiedz..nikt z moich przyjaciol o tym nie wie... interesuje mnie opinia innych ludzi... tak po prostu..moze zeby sie lepiej poczuc,albo aby mnie ktos przekonal ze to jednak zly pomysl..

czyli oczekujesz ze ktos kto w ogole ciebie nie zna i - co najwazniejsze- ty go nie znasz inie wiesz jakim jest czlowiekiem - ci doradzi. :) zreszta juz niewazne. co do meritum sprawy naiwnosc to przywilej mlodosci podobno, tak czasem bywa :)