Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iatk2124

Na pierwszej randce zaprosil mnie do domu...Bardzo prosze o opinie

Polecane posty

Gość i tak facet powiedział sobie
tej nocy była wielka lipa jutro będzie inna cipa

Gość iatk2124
Oddam sie za pieniadze :D

Gość dzidzetta
Mnie moj mz w pierwszy tydzien znajomosci zabral na weekennd do swego rodzinnego domu gdzie tez przedstawil rodzicom. a oni poscielili mi lozko na gornym pietrze w pokoju obok mojego wtedy chlopaka. chyba jednak zdawali sobie sprawe, ze raczej nie bedziemy spac osobno:)))

Gość iatk2124
Widze,ze jednak debile beda sie podszywac.Ale kit z tym.Wiem,ze jest dobrym facetem i ze nie chodzi mu o jedno.Moze na poczatku mialam 1000 mysli na minute ale teraz wiem,ze o jedno mu tylko chodzilo.Pozdrawiam!I dziekuje za opinie :)

Gość iatk2124
Mialo byc "...ze nie o jedno mu tylko chodzilo" pomylka ;)

Gość im zawsze chodzi o jedno...
z tym, ze niekoniecznie jednorazowo.

Gość bez sensu zrobilas
bez pomyslunku, ze zostalas u niego na noc jak byli rodzice! jeszcze po pierwszej randce! tak sie nie robi, to zle swiadczy o dziewczynie. Nie wazne, czy ze soba spaliscie czy nie, bo jego rodzice tak czy siak mysla, ze seks byl. Matka Ci tego nie powie, bo robi dobra twarz do zlej gry, ale co mysli to mysli i synkowi tez powie.

Gość iatk2124
Tak po mnie jezdzicie ale nie wierze,ze nie ma takiego czlowieka ktory nie popelnil bledu w swoim zyciu.Stalo sie,trudno.I watpie aby jego mama byla przeciwko naszemu zwiazkowi.Raczej nie chcialby sie ze mna spotykac.Chociaz gdy facetowi zalezy to nie slucha mamy czy tez kogos innego tylko glosu serca. A jego mama nawet mowila,ze moge sie wykapac no ale odmowilam-wiadomo glupio tak :)

Gość iatk2124
i z zapoconym cipskiem pojechalam autobusem do domu :(

Gość nie wolno ufac
1w zyciu bym nie zostala na noc po 1randce 2 czy słyszałaś kiedyś od faceta ''zależy mi tylko na ruxchanku''???? 3 i jego mamuska proponuje ci kapiel...nie wytrzymam zaraz 4 SZANUJ SIE DZIEWCZYNO TO FACECI BEDA SZANOWAC CIEBIE

Gość nie słuchaj
nie słuchaj tych beznadziejnych, zakompleksionych, zazdrosnych dziewczyn! wcale nie zrobiłas nic złego ze zostałas na noc! wacle tez nie skreśla Cię to u jego mamy! ja już po 2 randce zostałam u mojego chłopaka na noc (nie kochalismy sie wtedy, zrobilismy to po poł roku) i NIKT w jego domu nie powiedział o mnie, że jestem dziwka. a z jego mama już wtedy bardzo sie zaprzyjazniłam i dalej mamy dobry kontakt. i jestesmy juz razem 2 lata. i tego samego zycze Tobie bo jestescie na dobrej drodze ;)

Gość NIE WOLNO UFAC
mnie na 1randce odwieziono pod dom gdzie to ja dostalam buziaka w policzek i tyle, na drugiej w reke, na trzeciej na pytanie ''co dostane jak postawie ci piwo'' odpowiedzialam ''kopa'' to byl oczywiscie zart, ale dlugo nikt u nikogo nie nocowal i do dzis mam u meza pelen szacunek

Gość iatk2124
nie słuchaj-Dziekuje za wsparcie :).Mysle,ze jego mama mnie lubi bo jednak gdy u niego jestem,przyjdzie i porozmawia.Gdyby bylo inaczej,nawet nie chcialaby mnie ogladac-tak mysle.Zrobiliscie to po pol roku ale czy wczesniej miewal zachciewajki?;) Bo on ma,moze i dobrze bo to znaczy,ze go pociagam itp ale ja nie chce sie spieszyc

Gość odswiezam

a ja tez spałam u mojego męza po pierwszej randce i byli jego rodzice w domu. tez nei mialam juz jak wrócić, poszliśmy do niego, weszlismy do rodziców, przedstawilam sie, moj luby powiedzial jak sprawa wyglada i ze bede dzis nocowac. i jakos nikt nic nie mial przeciwko. wiec bez histerii.