Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona870704

Qlaira- czy możliwa ciąża ??

Polecane posty

Gość ona870704

Witam serdecznie, jestem w trakcie zażywania 4-tego opakowania tabletek antykoncepcyjnych qlaira. Wcznieśniej nie miałam żadnych skutków ubocznych, jedynie miesiączki były dziwne, przypominaly plamienia ( to podobno normalne). Dziś mam 13 dzień cyklu i jestem przy 11 tabletce z 4-tego opakowania. Jeszcze około 2 tygodnie przed ostatnim plamieniem mialam silne bóle piersi- do dzisiaj są powiekszone i obolałe mimo tego, ze okres skonczył mi się 11 dni temu. Odczuwam silny bół podbrzysza podczas zbliżeń z moim partnerem i jak oboje wyczuliśmy boli mnie "coś znajdującę sie na głębokości okolo 17 cm w pochwie, tj kulka, ktora jest wyczuwalna po włożeniu głęboko palca". Do tego mam zwiększony apetyt i ciągle jestem senna. Wszystko wskazywałoby na ciąże, ale kilka dni temu robiłam test ciążowy, który wyszedł negatywnie. Dla pewności powtórzyłam go po 3 dniach i również negatywny. Bardzo niepokoją mnie jednak te wszystkie dolegliwości (szczególnie powiekszone i obolałe piersi). Czy przy prawidlowym zazywaniu tabletek anty i po wykonaniu 2 testów ciążowych jest jednak możliwość, że jestem w ciąży? Bardzo proszę o szczerą opinie. Jestem naprawdę bardzo zaniepokojona tym co się dzieje. Czy któraś z was miała podobne dolegliwości podczas stosowania tabletek anty? Z tego co czytałam to jakieś zmiany hormonalne są normalne przy ich stosowaniu, ale przy 1-2 opakowaniu, a ja jestem przy 4 :( kobietkie proszę piszcie co o tym myślicie. Z góry dziękuje...

ta kulka to pewnie szyjka macicy. ja jestem obecnie na Yasminelle i dwa opakowania temu miałam bardzo podobnie duży ból piersi, bardzo wrażliwe, pykanie w podbrzuszu no i dyskomfort podczas seksu, facet miał wrażenie jakby o coś wadził. Ale skoro boli Cię podczas wspołżycia to może wybierz się do ginekologa bo takie objawy właśnie mogą wskazywać na nadżerkę.

Gość ankajoke
Ja właśnie mam dokładnie te same objawy z tym że nie czuć bólu przy stosunku, tylko okropny bol piersi. Zrobilam test wyszedł negatywny, mimo to bardzo się martwię!

Gość herbatka zielonka
kochana masz torbiel jajnika. objawy te same i ta kulka tez