Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo tak sie zastanawiam..... ..

Moj brat chce zdradzic dziewczyne. Mam zareagowac?

Polecane posty

Sa razem od paru lat, planuja przyszlosc.. To jego I sza powazna dziewczyna . Sa raczej szczesliwi.. Maja po 23 lata. On czesto korzysta z mego kompa... widze ukradniem ze napisal sexanons na gumtree.. szuka kochanki. Ciagle biega do mnie maile sprawdzac. Wiem, ze kupil druga karte sim. Jestem przerazona... Choc nigdy nie dogadywalam sie z moim bratem, nie interesowalam jego zyciem, nie doradzalam mu, nie znam jego swiata. Ale kurcze.... Czuje ze glupote robi. Zniszczy zwiazek.. Powinnam zaregowac jakos? Rozmowa wprost odpada:O Informowac dziewczyny tez jakos sie boje... Doradzcie!!!

no..w sumie dorosli sa :O

Gość skad jestes
blagam napisz to bardzo wazne

Gość sisiseniorita
a ladaco normalnie jest wszedzie Ja bym mu powiedziała, że wiem

krakow

tak jakos mysle zeby mu zasugerowac ze wiem... bo to moze go cos powstrzyma, nie wiem kurde:O kurcze sama nie wiem czemu mnie to tak ruszylo... taki mlody i juz innych dup szuka, nie docenia tego co ma.. jak go dziew.zostawi to dopiero.. :O

jasne że powinnas coś zrobić bo w zwiazku nie ma miejsca na zdrade klamstwo ,nie przykladaj do tego ręki pomyśl chcialabys byc oszukiwana?wybij mu to z głowy moze fakt że sie dowiedzialaś go zawstydzi.....

znalazłam to jego ogloszenie. moze napisac mu cos tam niby jako potencjalna kochanka, cos by zabolalo,zniechecilo, odstraszylo.. ???

e ja bym sie z niego zaczeła nabijąć,no dopiec mu Albo go wkrecić wyslac mu fotke jakies panny w jego typie pisac z nim a przy spotkaniu był by duzy szok no i bal by sie ze wygadasz....