Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona7730

proszę o pomoc?

Polecane posty

Gość iwona7730

witam dziewczyny w lipcu tego roku straciłam ciążę w 5 miesiący wynik zawał łożyska jestem osobą pulchną w pierwszej ciąży zero problemów w drugiej też czułam się świetnie cukier na czczo nigdy nie przekraczał 85 mocz zawsze dobry w 20 tygodniu zrobiłam test 50 g glukozy wynik 190 nie badałam dalej cukrów bo dowiedziałam się że moje dziecko nie żyje już 2 tygodnie ale teraz radosna nowina bo znowu jestem w ciąży10 tydzień mój lekarz mówi że dopuki cukier na czczo niski i w moczu go nie ma to glukozę wypije po 20 tygodniu ale ja się boję bo mam w domu glukometr i badam ten poziom cukru i czasami mam wynik 180 godzine po jedzeniu ale 2 godziny po jedzeniu cukier zawsze spada poniżej 140.profilaktycznie od początku ciąży nie jem nic słodkiego piję tylko wodę jem co 3 godziny małe porcje i jak narazie to schudłam 3 kilo nie mogę nigdzie znależć informacji czy jeśli tak wysoki cukier utrzymuje się przez 2 godziny a potem wraca do normy to czy może zaszkodzić dziecku ? i biorę luteine tak na wszelki wypadek bo to szybka ciąża po poronieniu.

Gość iwona7730
wracając do poprzedniego pytania lekarze stwierdzili że powodem zawału łożyska była jakaś infekcja mój synek chorował na rumień zakaźny i to chyba było powodem ale sama już nie wiem

Gość uljlxd
nie jestem w stanie odpowiedzieć na twoje pytanie ale strasznie ci współczuje

Gość TRZEBA
trzeba było pomyśleć o "zadbaniu o siebie" zanim zaszłaś w ciąży a nie teraz będziesz tyle jeść żeby schudnąć?? :/ phi