Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarzluch

Dziewczyny poiedzcie mi

Polecane posty

Gość zmarzluch

jakie macie kurtki na zime? Bo ja mam pewnien problem z tym, strasznie marzne, wszystkie kurteczki plaszczyki w miare eleganckie, nie takie kurtki sportowe sa niestety cieniutkie... nie wiem w co mam sie ubrac zeby bylo mi cieplo... juz zaczynam myslec o kozuchu... tylko nie za bardzo sie na nich znam i nie wiem ktory jest ladny

Gość m fb
gówno i w puchu w maju zmarznie

Gość mfb tak samo
zawsze babcia mi mowi:P ladaco nie wiem ale dziwnie zawsze odpowiadasz na pytania... nie wiem czy jestes jakas opozniona czy tylko udajesz ale wlasnie tych cieplych kurtek dotyczyl moj post

Gość ukskewk
ja mam kurtke na zimę taką za kolana, płaszczyk zimowy, kupiłam go w zarze chyba ze dwa lata temu, puchowy, cieplutki, cudowny, chociaż zauważyłam, że po kązdym praniu robi się coraz cieńszy, a piorę go często bo jest biały. ale podtsawa to kilka ubranek na sobie pod kurtką, nie swetrów, tylko np. podkoszulka, koszulka, sweterek i taki sweterek ala same rękawki, zawsze tak, że jak się coś zdejmie to dobrze wygląda solo:)

Gość elektrycznie pogrzewany
waciak - jest ekstra!!!

Gość no ja tak zawsze robie ze pare
warstw nosze(nawet dwie pary rekawiczek) ale czuje sie wtedy jak jakis robot, bo cieszko mi sie obracac i jestem jakas taka malo zwrotna;p