Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci sa beznadziejni

nienawidze męskiej seksualnej hipokryzji

Polecane posty

faeci są beznadziejni :o Niby każdy taki maczo, ogier, każdą chętną by zbałamucił a jak przychodzi co do czego to bida z nędzą :o Do tego to ich podejście- oni mogą bo "muszą" a kobieta ma być cnotliwa, skromna, a potem narzekają że oziebła. Do łózka są pierwsi, do ponoszenia konsekwencji- ostatni. Rozmiar sie nie liczy- ale tylko jeśli chodzi o penisa, bo cycki to juz powinny być ogromne. Panowie, jesteście żałośni :o

Gość z nieukrywaną lubością
zgadzam się!

Gość dokladnie tak jest
:o

ale i tak sa najlepsi i najinteligentniejsi na planecie Ziemia

oj tak "najlepsi" :o Myslą tylko fiutem ale wymądrzają sie na każdy mozliwy temat. Czytałam gdzieś że w polsce aż 85% męźczyzn uważa sie za dobrych kochanków i nie ma kompleksów. śmiech na sali :D Banda nadętych dupków bez lustra..

Gość drente
to kobiet maja problem z orgazmem nie faceci

Gość agagaja ja
również zgadzam się z autorką!!!!!

bo faceci nie potrafią ich zaspokoić, a potem pewnie pytają po seksie, z banen na ryju : dobrze ci było kochanie? Rzygać sie chce :o

*bananem

Gość a jakie to ma znaczenie
coś w tym jest :-) rozmawiałam kiedyś z facetem przez gg,dwa lata,czasami,zwłaszcza jak popijaliśmy przy kompach zaczynalśmy flirtować,ale nie ostro,znaczy to on przechodził do czynów,ale w opisach kończył na moich ramionach,co zajmowało mu sporo czasu-tak rozlegle opisywał,czego by mi nie zrobił w końcu się spotkaliśmy,przyjechał do mnie (500km),ludzie,tak się rozczarowałam,ale tak bardzo,że powoli z tej znajomości się wycofałam,w TE klocki okazał się tylko mocny w gębie

Gość .. hihiii
hehheh no właśnie jak co do czego to wielka pipa ! tylko zaspokoją sie i koniec.............................eh

Gość adfsgjdjdsj
kolejny odcinek niekonczacej sie opwiesci pt. "facet to swinia"

nie rozumiem do tego jak kobiety mogą akceptować coś takiego? Mi też sie raz zdarzyło jak byłam młoda i głupia, udawałam że wszystko ok, a trzeba takiego wysmiać i zbesztać, bo jakby chciał to by sie nauczył, a nie lenił i topił w swojej męskiej dumie

Gość drente
ale o czym ty pierdolisz facetczy brzydka czy ladna gruba szczupla z cyckami bez zawsze sie spusic jakbyscie sie skupily na seksie a nie na dupie marynie to tez byscie doszly;_)

jakbyscie sie skupily na seksie a nie na dupie marynie to tez byscie doszly;_) typowa męska gówna warta wiedza o seksie :o

Gość a jakie to ma znaczenie
mi nie chodzi o to,czy mialam orgazm,czy nie,ale o te wszystkie cudowności,o których mówił,a których nie było!!!

Gość bo zadowolone kobiety
nie zala się na kafe

zdziwie Cie, nie jestem samotna, ale mój facet czasem cos takiego odpierdoli że ręce opadaja. I drogie panie, warto rozmawiać z facetami o ich poglądach bo możecie sie dowiedzieć, jak ja ostatnio, że kobieta ponosi wieksza odpowiedzialnośc za seks bo może zajść w ciąże i ogólnie powinno sie ją wołem do łózka zaciągać, a jak powidziałam że nie chce seksu po takim zdaniu to był foch, aż sie kurzyło. Dodam że moj obecny facet jest najnormalniejszym z tych jakich miałam, poznałam w swoim zyciu i idzie z nim jako tako wytrzymać, ale zwykle trafiali sie tacy jakich opisałam

ciezko tutaj zobaczyc wpis kobiety szczesliwej,bo nie potrzebuje sie chwalic na kafe..... autorko....wspolczuje ci ale tytul twojego topiku powinien byc: Wszyscy moi byli faceci.... nie wrzucaj wszystkich do jednego wora....

rozumiem że sie bulwersujesz, ale topik jest adresowany raczej do kobiet, które przyznaja mi racje. Oczywiście że nie wszyscy tacy są ale niestety lwia część. ciekawe czy umiałbyś z czystym sumieniem powiedzieć że nie jesteś takim facetem (czy raczej burakiem). Jeśli tak gratuluje i daj ponarzekać na innych

nie śpie, nie śpie żałosny fiucie :classic_cool:

Kamecha,tak calkiem fajny to nie jestes,naskoczyles na autorke,ze jest stara i niewydymaną panną-to takie 'męskie' (zabarwienie pejoratywne) ;-)

po czym wnosisz?

Jestem facetem, jestem zły, bo bozia dała mi fiuta. Chciałbym być tak bezinteresowny i wrażliwy jak kobiety, bo wtedy miałbym Wasze zdanie gdzieś.

bo widocznie kobiecie do szczęscia i myslenia potrzebny jest penis :o numero duo> niewiele rozumiem z Twojego bełkotu ale ogólnie dla chcącego nic trudnego.