Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUDENNNTTTKKKAAA

SZLAG BY TO TRAFIL!!! NIE MOGE SPAC

Polecane posty

Gość STUDENNNTTTKKKAAA

Jutro naczy dzis o 5 rano musze wstac do szkoly i siedziec potem 10h na wykladach a nie moge zasnac. CO robic i czemu nie moge zasnac??? Jak myslicie?

Gość bo siedzisz przy kompie
? próbowałas się polozyc?

Gość Kombiprodiz
Nie mozesz spac, bo jestes zestresowana, ze musisz spac. Napij sie czegos cieplego (mleko, herbata), wlacz sobie na yotube muzyke relaksacyjna, jak dasz rade wskocz pod goracy prysznic. I w pol godzinki odplyniesz. Aaaa jak bedziesz juz w lozku, to usilnie sprobuj sobie wyobrazic najlepszy dzien zycia. Pogode, z kim sie spotkasz, co sie stanie. Zacznij sobie ukladac sen. Mnie to zawsze pomaga. :)

Gość STUDENNNTTTKKKAAA
no pewnie ze probowlaam i nie siedzialam przy kompie wczesniej tylko przed tv troche a kladlam sie juz z 10 razy. Raz przysnelam ale w takim letargu bardziej bylam to dostalam smsa i sie obudzilam i od tamtej pory kaplica nie da rady zasnac

Gość więcej
odpowiedzi nie potrrebujesz

Gość mleko to zły pomysł
lepsza ciepła herbata. połóż głowę na poduszce i pomyśl, jak ci dobrze, pomyśl, jakie spanie jest przyjemne :) u mnie działa od razu :)

Gość STUDENNNTTTKKKAAA
Tak włąsnie mysle czy moja bezsennosc nie jest spowodowana emocjami?? Niby teraz w ogole o tym nie mysle ,ale tak: rozstalam sie po roku z chlopakiem, w niedziele pierwsze kolokwium a ja nie mam pojecia o przedmiocie no i egzamin na prawko mam nie dlugo... Chyba najbradziej przezywam to rozstanie ,ale w chwili obecnej nie przejmuje sie wiec co jest??? a teraz to nie wiem czy mi sie oplaca isc spac na 2,5h... jak myslicie?

Gość Mój Boże studentka a takie
byki sadzi :O Edukacja jest na coraz niższym poziomie 😭

Gość Kombiprodiz
No, pogadac se dziewczyna chciala a jak glupia doradzam jej, bo faktycznie myslalam, ze chce spac...

Gość STUDENNNTTTKKKAAA
bo chce spac chciaz swoja droga co wy robicie o tej porze, że nie spicie...

Gość Mój Boże studentka a takie
A my o tej porze nie śpimy, bo widocznie nie mamy jutro zjazdu...

Gość desiria
trzeba było iść na dzienne- dwa dni w tygodniu wolne ale w sumie weekendy prze....bo balangi w sumie na jedno wychodzi. jeżeli jesteś under 25 to wystarczy siła woli, pozdro