Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszka sekwoji

strace go- jak być seksowną i pewną siebie

Polecane posty

Gość szyszka sekwoji

jak w temacie. Co powinnam zrobić- jak być pewną siebie i seksowną. Mam męża i 25 lat- czuje ze trace figure- zasiedziałam się, nie czuje potrzeby seksownego makijazu i super ciuszków. On mnie pokochal ta inna- seksowna, zawsze dobrze ubrana, umalowana i bardziej pewna siebie. Jak sie zmobilizowac. Boje sie ze kiedys bedzie za pozno :/

Gość mili17199
mam ten sam problem i doszło do tego że stałam się zamknięta w sobie pomimo że mam prawie 21lat.

Gość cwiczyc i jeszcze raz
cwiczyc

zapuściłaś się z lenistwa i niechlujstwa....będzie kiedyś płacz i lament i zakładanie tematów na forum....

Gość anya rybyk19
Ufarbowac sie na jakis sexowny kolor wlosow np platynowy baleyage, czern, rudy, kasztan. nosic dluugie i zalotne rzesy. zapuscic wlosy(nawet jak sa rzadkie to odpowiednim dbaniem o nie i modelowaniem mozna zdzialac cuda). i przede wszystkim cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc i ograniczyc spozywanie tlustych swinstw i slodyczy

Gość dlfkvdflkvmcdfvc
dawaj wiecej kaki

Gość oj dana dana
jak sie zmobilizowac? boje sie ze kiedys bedzie za pozno? - ja pierdole kobiety to takie idiotki! czy sam fakt ze kiedys moze byc za pozno cie nie mobilizuje? to nic cie juz nie zmobilizuje, idz na pizze zapuśc dupe jak szafa 3drzwiowa a potem płacz wpierdalajac frytki ze jestes taka obleśna , pozdrawiam :)