Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werusss

Co zrobić by w 3-4 dni schudnąć 5 kg.. ???? PRosze odpowiedzice ważne!!!1

Polecane posty

Gość werusss

Mamm problem do poniedziałku , anjpóźniej do wtorku musze schudnąć 5 kg... to straszne ale niestety nie chciało się wcześniej odchudzać ...PLIs co mam robić ?????????POMOCY ...co jeść i co ćwizcyć

wydaje mi sie ze to raczej jest impossible..5 kg to raczej przez 2 tyg. mozna schudnac a nie w 4 dni ;)

Gość Cmon girl
Mialam tak samo! Shudlam prawie 10ko w jeden weekand. Zapytasz sie czy to mozliwie= otoz TAK! Wystarczy zakupic folie aluminiowa i sie nia cala owinac (DOKLADNIE) a potem wejsc pod jak najwieksza ilosc kolder i ... SPAC! Wytopi sie caly tluszcz tak jak podczas pieczenia miesa tylko ze ty hihi nie bedzie sie piekla ale bedzie ci goraca. Naprawde to dziala. Stosuje to do tej pory

Ty nie schudlas tylko co najwyzej sie odwodnilas...nie chudnie sie z tluszczu przez pierwsze 5 dni diety tylko woda spada ...a Ty mowisz o weekendzie..heh

Gość Cmon girl
KRATYNKO JA TRACILAM PRAWIE PO 10 KG W JEDEN WEEKAND. GDYBY TO BYLA WODA TO BYM CHYBA UMARLA NIE?

Gość uciąć se rekę
waży mniej wiecej 5 kg

Gość upssss
z ta folia to nie wiem posiedż we wannie z godzinę dziennie lub idź na basen wypij cos na przeczyszczenie np. senes nie jedz, tylko pij wode z cytryną i napisz ile ubyło

Gość minerwa*
tylo to kosztuje sporo

Gość minerwa*
tylko:P

Gość no to ja sie wypowiem.....
ten pomysl z folia jest dobry tylko ja bym sie na podgrzanym grillu polozyla zamiast do lozka...

Gość minerwa*
nakładałam balsam odchudzający, zawijałam folię +- 2H, ale nic to nie dało, jedynie żar na boczkach i brzuszku czułam waga nie spadła widocznie powinnam się położyć na 3 zdrowaśki na grila może z 5 kg by spadło z wagi? :P

Gość fajnie sie obudzilas
hahaha 5 kg w 3-4 dni hahaha, w piec dni to ci zejda moze 2-3 kilo na wadze- ale w rzeczywistosci beda to 2-3 litry wody :P a jak zaczniesz normalnie jesc to w dwa dni znow ci te kilosy przybeda