Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfankapolskichfashionistek

list protest

Polecane posty

Wczoraj poszłam do sklepów i postanowiłam dziś napisać ten list na forum. Rodzaj protestu przeciw głupocie polskich fashionistek- blogerek. Dlaczego te osoby słuchajcie zachowują się jak WIELKIE DYKTATORKI MODy, a jedynie co potrafią to wyciągać jakieś szmaty z worka (wielkie szafiarstwo), a w sumie wiecie listopad - a jedna taka - T shirt naciągany, czapka krasnalek i spódniczka z falbankami na upał 30 stopni. To nie mogą one iść sobie np. na targ jakiś tam sobie poprzymierzać i się w czymś normalnym sfotografować? Zrobić reklamę sprzedawcom. Wyciągają normalnie takie szmaty, ze pożal się Boże i zachowują się jak Versace - wielki dyktator mody. Normalne idiotki. :( Dlatego napisałam ten post bo to bez sensu wszystko co one robią. Ale oczywiście wielkie intelektualistki to są . NIE MOGĘ :(

Ostatnio przeszłam się po targu i mogę szczerze powiedzieć : tam nie ma ładnych rzeczy. A spódniczki z falbankami i czapki krasnale są ładne :D Sama mam takie :P Tylko że ich na bazarze raczej nie znajdziesz... Raczej w H&M, Cubusie

No bo dużo jest osób , które nie mają co robić i wiecie np. idę sobie wtedy z kimś , robię sobie zdjęcie w tym czy tamtym, czy samego np. buta czy kurtki - to ciekawe , tamto ciekawe. I już np. ktoś wie co się dzieje ogólnie. Np. siedzę w domu i chciałabym wiedzieć np. jakie kurtki są na wystawie czy jakie buty można kupić. No to takie rzeczy mnie interesuja - co jest w tym sklepie. No a tu nic - znowu jakieś szmaty nabyła za darmo i się wystroiła. W szmaty kompletne :(

No wiesz - wszystko rozumiem, ale T shirt w listopadzie... no to cos na ten Tshirt. w samym tshircie... uhm TRAGOS.

Nie zaglądam na takie blogi. Dziewczyny robią na nich takie głupie miny że hej :P Najlepiej samemu przejść się po jakiejś galerii handlowej i dobrać coś według własnego stylu.

Dziewczyny lubią się fotografować w tym co one uważają za ...modne? No właśnie nie wiem. Lepiej żeby poszły na targ - moje zdanie. I nie chodziły w samym T-shircie w listopadzie. Moim zdaniem to wręcz WYPADA po prostu by w listopadzie wrzucić jakąś kurtkę na Tshirt i spódnicę z falbankami. A tak? Co o tym myśleć. Ani one modne ani praktyczne ani nawet pór roku nie rozróżniają - późna wiosna - to żakiet bym sobie ubrała jakiś, a jesień to kurtka. Zwlaszcza, ze T shirt jest ...obleśny. Ja np. ostatnio na targu widziałam T shirt z ...Majkelem Dżeksonem. I tak się zastanawiałam - czy to jest MODNE? Nie wiem. Ale widziałam coś takiego.

Galeria handlowa to za dużo powiedziane. HALA. Po prostu HALA TARGOWA - to jest to. Ew. targ. Polski targ . Bo wiecie tam jest mięso na dole, a szmaty do góry. A mięso jest z butami. A galeria handlowa to jest coś... uhmm... to jest coś, że jest tam wszystko plastikowe, a półki puste. Zaś hala targowa to tam jest SAMO ŻYCIE. I wg moich instuktorów prawa jazdy należy w to wjechać autem. Czemu? Bo to samo życie jest - tam, a nie w tym samochodzie. Moje zdanie. Ale niektórzy uważają, że w aucie jest samo życie. Co wy na to? :(

No targ powiem wam to jest bardziej sterylne niż ta hala targowa. Bo tam np. mięso jest w takich samochodach i no ja uważam, że to jest OK. Klapy zamkną, jadę dalej. A na tej hali to jest za bardzo wymieszane. Na artykuły spożywcze powinien być wydzielony segment. I drzwi powinny być, a nie tu spożywczy tu jeszcze proszki do prania albo np. pościel i to później ta pościel z tego mięsa. No ale widzicie - tak jest :(