Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleejazdaa

boskie tableki

Polecane posty

Gość Aleejazdaa

Cudowny lek Baclofen.... Mmmm... wzięłam z 20 tabletek połączonych z alkoholem... nie wiedziałam nawet na co one są... dopiero teraz sprawdziłam że są na receptę niestety :( Ale miałam ostrego schiza... ale trochę się przeraziłam bo brałam to w czwartek wieczorem I obudziłam się dopiero teraz... Mama próbowała mnie obudzić ale nie mogła... Czułam się taka szczęśliwa miałam miłość do całego świata ;-) Polecam.... !!! Ale tripa mam do tej pory... Może ktoś zna działanie tego leku i opowie mi dlaczego tak długo trzyma ?!

Gość Borodwa
eeeeekstra :D całe szczęście ja dostrzegam miłość do życia bez tego hehehe trzymaj się i nie daj się

Gość Aleejazdaa
Ja mam dość ciężki czas życia i muszę sobie pomagać... A wiem że są lepsze... no ale akurat to miałam w domu ;-)

Gość barbarellaa
niewydolnośc nerek albo uszkodzenie wątroby ----------> jestes pewna, że masz ochotę na takie konsekwencje?

Gość Aleejazdaa
na razie konsekwencje mnie nie ruszają... mogę i umrzeć... bo nie mam celu teraz... więc chcę chociaż nie cierpieć ;-)

Możesz spróbować Tussipectu w połączeniu z alkoholem :P Też daje kopa Ale z tym Baclofenem to przegięłaś. Mogłaś umrzeć albo załapać się na płukanie żołądka

Gość barbarellaa
na razie konsekwencje mnie nie ruszają... mogę i umrzeć... bo nie mam celu teraz... więc chcę chociaż nie cierpieć brak ci wyobraźni - uszkodzenie nerek czy wątroby nie skutkuje natychmiastowym zgonem ale właśnie długotrwałym i w męczarniach

Gość Aleejazdaa
no ale mi nie chodzi o to czy od razu umrę... mówię że mogę umrzeć i trudno... jak będę się męczyć to się zabiję prędzej x]

Gość 65r45t37trwutyeurw
naiwni ktos se jaja robi a wy sie wczuwacie:)

Gość Aleejazdaa
żadnych jaj sobie nie robię... straciłam sens życia i taka jest prawda

Gość Aleejazdaa
i nie chodzi mi o cierpienie fizyczne... tylko psychiczne związane z tym że żyję...

Gość współczuję...