Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z nimi jest

tabletki YAZ

Polecane posty

Gość jak to z nimi jest

wczoraj bylam pierwszy raz u ginekologa i poprosilam o tabletki.. przepisal mi wlasnie YAZ, dzis rano troche o nich poczytalam i niestety same negatywy :( czytalam tez ze w Stanach juz je wycofano bo bardzo duzo kobiet mialo wszelkiego rodzaju skutki uboczne.. :( teraz zastanawiam sie czy isc je kupic czy nie albo moze poprosic lekarza o inne... (wiem ze na kazda inaczej dziala no ale zbyt wielu negatywow sie naczytalam i nie wiem co myslec) czy ktos z was ich uzywal/uzywa??? jak je oceniacie??

Gość jak to z nimi jest
nikt nic nie napisze :(

Gość jak to z nimi jest
naprawde nikt z was ich nie uzywal i sie nie wypowie??? :(

Gość ././///

Gość moja koleżanka ich
urzywa i z tego co wiem tak do 2tyg miala mdlosci, spac jej sie chcialo, i bolala ja glowa (lekarz przepisal je jej wlasnie tez na nieregularne miesiaczki i bolace piersi podczas okresu) uzywa ich chyba 4 miesiace i odprucz tego poczatku teraz jest wszystko ok i nawet jej piersi urosly troche :) ja chyba tez sie wybiore do lekarza zeby mi je przepisal :)

Gość jak juz masz je przepisane
to idz do apteki i je wykup jak ci nie spasuja to po miesiacu mozesz isc do lekarza zeby ci zmienil na inne albo stosowac inna metode antykoncepcji bo wlasnie kazda z nas inaczej reaguje :)

Gość jem yaz
Ja stosuję Yaz od 8 miesięcy i : 1. biust mi się znacznie powiększył 2. włosy rosną w zastraszającym tempie! na głowie to plus ale reszta... koszmar - wosk raz w tygodniu, wcześniej raz na miesiąc 3. znacznie podniesione libido :-) Ogólnie czuję się bardzo dobrze...

Gość widzisz autorko
dla jednych jest ok a dla innych nie :) wiec kup je i przekonaj sie sama :)

jeśli miałaś badania przed wypisaniem tabletek to się nie martw. Rób sobie badanie np co rok na krzepnięcie krwi. Ja biorę Yasminelle jeszcze to opakowanie i później przechodzę na YAZ. Yasminelle to to samo co YAZ tylko bierze się 3 dni krócej. skutek uboczny u mnie na początku pierwszego opakowania to zaparcia przez 6 dni i nudności.