Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blawatkowwa

kiedy dorosnac

Polecane posty

Gość blawatkowwa

kiedy dorosnac,jak dorosnac,mam taki problem,mieszkam z rodzicami w duzym domu,z dwojka rodzenstwa,pracuje i mam mozliwosc wynajmowania stancji,na mieszkanie niestety mnie nie stac,mam 31 lat i toksycznych rodzicow ktorzy uwazaja mnie za pasozyta,ale jak oglaszam im ze chce sie wyniesc zatrzymują mnie mowiac ze sie nie oplaca,ze lepiej jeszcze troche z nimi pomieszkac i oszczedziec,nie mam z nimi tematow do rozmow i wogole sie z nimi nie dogaduje,czuje sie w tym domu jak pasozyc,na stancje wydawalobym jednak pol pensji,co robic ,ratunku!!

Gość ale pasozyt
30 lat i u rodzicow mieszka :D

Gość Bordowa
po prostu się wyprowadź. Wynajmij cos. Może zrobisz to z kimś? Koleżanką? Jeśli nie, po prostu zdecyduj się na mieszkanko które będziesz w stanie opłacić. Pewnie, że się nie opłaca - bo drożej to wyjdzie niż mieszkanie w domu z rodzicami, ale komfort psychiczny nieporównywalny! Tym bardziej, jak sama mówisz z tego powodu wytykają Cię i wyzywają...daj spokój, życie jest zbyt krótkie by tak się stresować i zadręczać

Gość ja nie bardzo rozumiem
wyprowadzić się tylko dlatego, bo taka moda dzisiaj? Znajdź sobie partnera i wyprowadź się wtedy. A nie dlatego, że koleżanki się śmieją. Zakładasz własną rodzinę to się wyprowadzasz, a póki jej nie masz to mieszkasz z obecną rodziną a nie sama jak palec, bo moda z Zachodu przyszła...