Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowo_mi

Jakim rozjaśnić włosy w domu?

Polecane posty

Gość malinowo_mi

Witam wszystkich na samym początku dodam że jestem naturalną ciemną szatynką i od 4 lat robię pasemka blond u fryzjera... włosy mam dość długie... chciałabym uzyskać od Was porady w sprawie zrobienia pasemek tylko blond - ale w domu. Na pewno będę je robić na folii aluminiowej ale mam problem co do użycia produktu??? Nie mam pojęcia co mi będzie potrzebne - w sensie jaki rozjaśniacz, żeby wyszedł ładny platynowy blond:) proszę Was kobitki o pomoc:) pozdrawiam

Gość w domu to ci ladny kolor nie w
wyjdzie,,,,da se spokoj bo niewarto.

dodam jeszcze że chodziłam do fryzjerki która jest ma wykształcenie fryzjerskie ale robi fryzury w domu... o tyle ile zauważyłam używała do rozjaśniania - rozjaśniacza z Joanny wychodził piękny platynowy kolorek no który później musiałam wspomagać płukanką srebrną bo niestety ale kolor zółkł:(

z tego co wiem to rozjaśniacze z joanny niszczą włoski.. dowiedz się u normalnego fryzjera.. albo poszukaj na allegro nazywa sie to blonder czy blondor.. jakoś tak, starcza na długo nie wypłukuje się i jest duzo lepszy i zdrowszy dla włosków ;)