Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

333Lacrimosa333

kolacja na pierwszej randce

Polecane posty

w piątek jem kolację z świetnym facetem. jest to taka nieoficjalna pierwsza randka bo jesteśmy raczej znajomymi. jest jeden problem kolacja ma być u niego a ja mam coś ugotować. macie jakieś pomysły na coś szybkiego i taniego? mój luby mieszka w akademiku więc nie poszaleję, potrawa musi być prosta

Gość riddddzz
lazanie

Gość dziwne to trochę...
on cię zaprasza to on powinien cos tam przygotować :)......pewnie ci dosypie pigułke gwałtu do wina i do pokoju ustawi się kolejka wyposzczonych studentów od których będzie kasował po 50 zł za 5 minut (student musi kombinowac aby przeżyć)...może nawet odwiedzą cię jacys murzyni :)

Usmaż ziemniaki i do tego zrób chłodnik aby ciśnienie za bardzo mu nie wzrosło :classic_cool:

Gość Ty gotujesz u niego
???? I to w akademiku? Dziwnie jakoś... Najszybciej to jakieś fajne spagetti - np. z sosem śmietanowo-serowopleśniowym... Potrzebne tylko dwa garnki. A można ładnie podać i ozdobić natką świeżą... Ważne żeby żadne z Was nie miało uczulenia na ser pleśniowy ;) Do tego dobre winko i jakś pójdzie ;)

Gość no tak masz
przyjsc do niego i ugotowac a potem pewnie dac mu dupy a on ma wszystko wyłożone na tacy ja bym nie zgodziła sie na takie cos jak juz zaprasza do siebie to sam mógłby ugotowac

tyle że to mój kolega. my się spotykamy jako "przyjaciele" taka jest wersja oficjalne. a akademik... no cóż biedni studenci tak mają ;p

Gość informatyk bez kobiety
Grunt to wytresować kobietę , umaluje się ubierze , ugotuje pozmywa i rozbierze i jeszcze przyjedzie :D

Gość fortabalkak
gotuje mu obiad, przyniesie do alademika, bo pewnie biedny i głodny i jeszcze doope mu ta na skrzypiącej kozetce.facet ma dobry pomysła, za darmoche sie nażre i porucha a naiwnych spragnionych miłości dziewuch łazi pełno, wystarczy je po pipce posmyraż i twoja.

E trzeba pogratulować mu podejścia do kobiet bo ma dobre. A samej autorce życzę udanego wieczoru :)

Gość najlepiej usmaż frytki
każdy je lubi

podejście do kobiet... czy ja wiem? nie ustawił się tak do końca bo ja tylko gotuje, składniki kupuje sam macie jeszcze jakieś ale?

Jeszcze tego brakuje byś za własne kupowała żarcie :classic_cool:. Z prostych to : Tortilla , Jakieś warzywa(mrożone) + kurczak + ryż , Spaghetti (ale robione a nie z torebki) Trochę białego wina (lub czewonego) i da się zjeść

Tzn piersi z kurczaka , można na różne sposoby przyrządzać , choć kurczak jest bardzo neutralny (dla mnie nie ma smaku ) i trzeba go dobrze przyprawić.

a kto by tam zawracał sobie głowę kolacjami, śniadanie jest ważne. Kolacje, zeżre i będzie leniwy, a na leniwych chłopów to nawet fraszki pisywano swego czasu....