Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena109871

Macie również Mdłosci z Microgynon 21. Prosze pomocy!!

Polecane posty

Gość marlena109871

Witam zazywam microgynon 21, od 19 dni, do skonczenia listka zostaly mi jewsazcze dwie tabletki. Kiedy wzielam 17 tabletke zaczely sie ostre mdłosci, okolo godzine po przyjeciu tabletki. Trwaly caly wieczor i nastepny dzien, pozniej kilka godzin przerwy i znow od nowa. Tabletki biorę o 17.30. Czy macie może podobne doswiadczenia z tymi tabletkami? Kiedy moga ustąpic mdłosci, czy wogle ustepuja. Prosze o wypowiedzi

Gość wierra 333
skutek unboczny poczekaj do 3 opakowan jak bedzie dalej to idz do gina i pros o zmiane

Gość marlena109871
no tak, skutek uboczny, ale poprostu wytrzymac nie moge ;/ uciazliwe to jest ;/. A czy jesli nie wezme tych dwóch ktore mi zostały, mogę zrobic dziewieciodniową przerwę? tzn, zamiast tych dwóch tbletek, i pozniej 7 ktore nalezy miec? I nastepnie czaczac nowe opakowanie? :)

Gość marlena109871
no tak, skutek uboczny, ale poprostu wytrzymac nie moge ;/ uciazliwe to jest ;/. A czy jesli nie wezme tych dwóch ktore mi zostały, mogę zrobic dziewieciodniową przerwę? tzn, zamiast tych dwóch tbletek, i pozniej 7 ktore nalezy miec? I nastepnie czaczac nowe opakowanie?

Gość wierra 333
NIE!!! przerwa musi max trwac 7 dni ani dnnia dluzej! Mozesz ja skrocic ale nie wydluzac!

Gość marlena109871
wierra 333- ale jesli to moje pierwsze opakowanie, to nic sie nie dzieje prawda? a przeciez nie bede wspolzyc w tym czasie oczywiscie ;) Czyli mowisz ze mimo iz nie wezmetych dwoch tablekek ktore mi zostaly, mam tylko przerwac na 7 dni?

Gość wierra 333
tak, nic sie nie stanie jak nie wezmiesz 21 tabletek a srkocisz do 19! ale przerwa zawsze musi trwac maxymanknie 7 dni!z tego co mi mowil ginekolog to mozesz min przyjac kolo 18 tabletek. wiec nie przejmuj wszystko jest na bank ok i to poprpostu skutek uboczny, oragniazm musi sie przyzwyczaic do tych hormonow :)