Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GHFU

Znacie jakies sposoby na spalenie tluszczu z brzucha ??? Wazne bardzo, pomozcie

Polecane posty

Gość GHFU

Ładnie prosze

Gość hhnhnhnhy
slyszlam ze bieganie ! :D bieganie ejst najlepsze ! hmm bo brzuszki to nie ! bo one miesnie robia,a gorzej ze spalaniem tluszczu ! moze tez ogranicz jedzenie :D oo i jeszzce hulahop ! kupilam sobie haha ale tylko 2 razy tym krecilam bo mi sie nei chce :P

Gość jfngjfun
też bym chciała znać jakieś sposoby, ale interesuje mnie tylko spalenie tłuszczu z brzucha. Nie chcę schudnąć w innych partiach ciała :O Ps. Traktowanie ogniem nie pomaga :p

Gość jcgfnj
No ja nie wiem jak z tym bieganiem, ale biegam już ze 2 lata na spore dystanse, i nic nie pomaga :O Ale hula hop sobie sprawię :D

Gość GHFU
Moj problem oblega tylko kwestie brzucha ... Jestem bardzo chuda, oprocz mojego bebna , zbiera sie tam anjwiekszy tluszcz. Zapewne bledem jest moje zle odzywianie, i nie prawidlowe godziny jedzienia, to musze zmienic, ale oprocz tego musi byc jeszcze jakis sposb. Wygl;adam okropnie z tym brzuchem !!

Gość riddddzz
to nie jedz tyle i nie lez na kanapie

Gość tgcfgjh
GHFU witaj w klubie jakbym czytała samą siebie ;) :O

Gość aerobowa 6 weidera
jak sama nazwa wskazuje, jest aerobowa! czyli nie będziesz miała wielkich mięśni, do tego ćwiczysz tylko brzuch :) polecam pierwsze efekty zobaczysz po 2 tyg :)

Gość wrzuc fote brzucha

Gość sdsdssdsd
no hmm wlasnie wlasnie :D aerobki ! to ejdyne co mzoesz zrobic ! hmm chyba ze pzestaniesz jesc;d i schudniesz ! proste :D:P

Gość GHFU
chyba nie wszyscy mnie zrpozumieli. Jestem chuda, waze tylko 48 kg ! mam nieduza pupel nieduze piersi, ale za to wielki tlusty brzuch. Pewnie to smieszne, ze yak amlo waze, a moge miec taki brzuch, ale naprawde tak jest. Zle sie z tym czuje , i zle wygladam. Chce to zmienic. Nie chce chudnac, wrwcz przeciwnie . Bardzo jest to dziwne, ale chcialabym przytyc wszedzie oprocz brzucha, niestety pon wiekszy byc nie moze, bo nqapawde bedzie tragedia, o ile juz nie jest. Jesli chodzi o te brzuszki, to one niestety nie wiele mi pomoga przy zrzuceniu tluszczu, wyzezbia mi ty6lko miesnie pod tym tluszczem ktory mam - a nie o to mi chodzi. Wpierw wolalabym najpierw pozbyc sie nadmiaru tego i owego, a potem moge sobie robic brzuszki by wygladal na wysportowany. Nie wiem ,moze tak mi sie tkanka tluszczowa rozmiescila, akurat w tym miejscu, ale to koszmarne uczucie serio . I nie przesadzam . Moze to hula-hop bedzie dobre, jak myslicie ? No i musze przestac jesc na noc .

Gość aaagnie
A bieganie wyrzezbia miesnie łydki pod osłona warstwy tłuszczowej na łydkach?? nie. WIec kazde cwiczenia w jakims stopniu spalaja tłuszcz, tylko trzeba cwiczyc. Pływanie tez daje dobre rezultaty.

Gość GHFU
Nie przepadam za alkoholem. Napije sie od okazji raz na jakisc czas i to gora 2 piwa, wiecej w siebie nie zmieszcze . Alkohol odpada.

Gość dbhzcv
No i znów jakbym siebie czytała :) Tylko, że ja ważę 49 kg na 167 :O Ten tłusty brzuch jest naprawdę tragiczny. Z jedzenia w nocy chciałam już wcześniej zrezygnować ale nie potrafię :O Pewnie to dlatego, bo mój pierwszy posiłek zazwyczaj jest o 15... Nie wiem jak z tym hula hopem, ale zawsze można spróbować.

Gość GHFU
hihi nawet mamy tyle samo cm :P Fajnie ze mnie rozumiesz. Tylko kurde musimy znales na to sposob. Poza brzuchem weygladam jak wieszak. Wolalabym zeby ten tluszcz wchodzil mi w pupe, cycki i nogi a nie w brzuch ;/ Odz dis nie jem na noc i w nocy , koniec! Ostnio posilek jem o 18 !! Cwicze na pupe, i na hula -hop ! No i chyba te brzuszki , moze chociaz troszke pomoga . Mysle, ze to powinno jakos pomoc , a Ty ??? Zaczynamy od dzis ??? Tyle ze nie wiem najlepiej cwiczyc, rano czy wieczorem ;/ ???

Gość no dobra zdradzę wam sekret
płaskiego brzuszka. 95% sukcesu to nie ćwiczenia, ale odpowiednia dieta. Odpowiednia, to znaczy wysokobiałkowa - trzeba niestety ograniczyć węglowodany do niezbędnego minimum, jeść małe porcje (często), jeść głównie chude produkty białkowe; ćwiczenia, owszem, rzeźbią mięśnie, ale bez odpowiedniej diety nie wyjdą one spod warstwy tłuszczyku.

Gość dbhzcv
Też bym chciała, żeby ten tłuszcz szedł gdzie indziej, ale musi iść akurat na brzuch :O Muszę sobie kupić hula hop. Myślę, żeby zacząć od jutra z tym walczyć, bo dziś nie mam siły :P Może później opiszemy tu rezultaty? ;)

Gość Lalitha
liposukcja.......

Gość Gosia

Ja robiłam liposukcje u bardzo dobrej Pani dr Aldonę Stachurę   Zabieg był pod znieczuleniem. Efekty na prawdę bardzo dobre, pozbylam się zbędęnego tłuszczu. Miałam duże problemy aby schudnąc ,a ta metoda jest trwała. 

Gość gość

cardio 30 min dziennie minumum