Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ffffffrr

skąd wziąć pieniądze?

Polecane posty

Gość robik33
Sporo informacji o najnowszych promocjach na pożyczki jest na stronie www.pozyczkaportal.pl . Tu bym radził poczytać. Fajnka stronka tak w ogóle. Znalazłem ich przy okazji chwilówki jeszcze przed wakacjami, potrzebowałem kasy na wyjazd.

Gość gość
Pieniądze z banku!!!

Gość beata44
Pożyczkę brałam raz w życiu i bardzo pomogła mi ta strona – www.rankometr.pl . Zorientowałam się mniej więcej co i jak i łatwiej było mi podjąć decyzję. Polecam przede wszystkim chwilówkę „pierwsza pożyczka gratis” . Nie będziesz się musiała martwić o odsetki. Oddasz tylko tyle, ile pożyczyłaś. Moim zdaniem to uczciwe rozwiązanie.

Gość gość
z kontowni! Czasami można zrobić przekręt przekierowań . Kiedyś wrzuciłam na serwer kilka temetycznych serwisów Potem je zarejestrowałam w firmach pośredniczących w reklamie Następnie ich reklamy umieszczałam w tych serwisach a linki do nich przekierowujące ukrywałam w róznych poczytnych miejscach w sieci. Robiłam też inne rzeczy. Można tak zarobić do kilku tys. mies. Wystarczy tylko umiejętność szukania obejścia na brak wyjścia z sytuacji. Można też sprzedawać i kupować waluty, indeksy itp. Jedyne co trzeba to poznać techniczne mechanizmy kierujące rynkiem. Łatwizna! Jednym to zajmuje 10lat innym 3 przy dobrych wiatrach nie stracisz więcej niż równowartość używanego 5letniego auta średniej klasy. Jak już zaczniesz zarabiać to uznasz że oczywiście warto było ... Można wziąć kredyt i dołączyć do rzeszy niewolników. Można też pracować i marzyć o lepszym jutrze. Można też ukraść pieniądze ale za to można stracić wolność na długie lata życia. Można rozkecić jakis biznes, ale zmiana jednego przepisu może przekreślic cały twój biznesplan i wówczas jak to mawia Ferdynant Kiepski leżysz i robisz pod siebie. Można też grać w gry losowo hazardowe ale wówczas można skończyć na ulicy. Zdaje się że wykorzystałam wszystkie dostępne możliwości zdobycia pieniędzy! Wybierz coś dla siebie!

Gość prawda43
Jest dużo ciekawych artykułów w Internecie na temat skutecznego oszczędzania jak chociażby blog - http://blog-minicredit.tumblr.com/ Czasem kilka prostych działań może przynieść spore oszczędności.

Gość gość
Pewnykantor.pl to najlepszy na rynku e-kantorów wybór na ten moment. Wielu moich znajomych z niego korzystało, to i ja chciałem sprawdzić i nie zawiodłem się na nim.

Gość gość
Mam dwie rady - idź do pracy i zacznij oszczędzać. Na studiach można gdzieś popracować - choćby na stażu czy dorywczo jako hostessa/kelnerka. Z oszczędzania też można mieć kasę - ja np. wszystko co kupuję oprócz rzeczy spożywczych najpierw sprawdzam na http://kuponiarnia.pl/. Tam pobieram kod rabatowy i zawsze jakieś 20% taniej jest.:)

Gość gość
no niestety albo znajdziesz pracę dorywczą albo musisz nauczyć się gospodarować tym co masz.nie chodzi się wtedy na imprezy i nie kupuje ciuchów w galerii,i najdroższego jedzenia.i tak masz dobrze bo ja nie miałam nawet na bilet do szkoły-30 km i książki ,w jednych gaciach chodziłam.i musiałam przeżyć.

Gość gość
można wziąć kredyt studencki -bez procentowy .spłacasz jak szkołę skończysz i pójdziesz do pracy.moja siostra wzięła jak nie miała na studia.

Gość gość23
Wielu z nas boryka się z brakiem pieniędzy. Ciężko znaleźć jakiś złoty środek. Wczoraj natknęłam się na ciekawy artykuł odnośnie pieniądza http://aty.pl/pieniadz-na-przestrzeni-wiekow/ Wiedziałyście o tym? Jeżeli chodzi o mnie to pamiętałam trochę ze szkoły.

Gość Kartonik2
Ja zarabiam w sumie nic nie robiąc. Od siebie polecam program partnerski Profi Credit bo oni mają dobre warunki współpracy a pieniądze wypłacają zawsze w terminie. Ogólnie to od każdej sprzedanej pożyczki masz 2% prowizji. Super sprawa https://partner.proficredit.pl/

Gość tygass
Znawcą chwilówek nie jestem, tak naprawdę dopiero ostatnio pierwszy raz się na taką pożyczkę zdecydowałem. Szukałem przez różne porównywarki i najlepsze warunki mi zaoferowali przez stronę http://sowafinansowa.pl. 0 zł, szybki wniosek i szybko przelane pieniądze – czyli najważniejsze dla mnie rzeczy załatwione. No i suma też całkiem spora, dokładnie taka jakiej potrzebowałem – 2tyś.

Gość Dariusz_Pawlak
Sam nie wiem po co tracę czas i to piszę, ale mam 5 min przerwy :D Otóż pieniądze wziąć z biznesu, żeby wystartować z biznesem wystarczy pomysł, a na start firmy można dostać nawet kilkaset tysięcy zł. Solidna lektura skąd wziąc pieniądze jest na www.pieniadzenastartup.pl Mądrzejsi skorzystają :)

Gość ritesss
Na dniach załatwiałem pożyczkę i pozytywną decyzję dostałem w przeciągu 12 godzin. Takie podejście do sprawy to ja lubię. Pieniądze były mi potrzebne, bo synowi się wyjazd na obóz sportowy zbliża, a to niestety kosztuje ekstra. Co do pożyczki to znalazłem dopasowaną, rozsądną ofertę na stronie http://odpowiedniapozyczka.pl. Mają tu chyba z kilkanaście ofert od różnych firm, w tym wiele to kojarzę z reklam telewizyjnych.

Gość gość
ritesss Teraz uciekaj bo już komornik ma cię na czarnej liście.

Gość gość
jak nie ma dobrej pracy , to idź do złej , starą metodą grosz do grosza jak zdobędziesz wykształcenie to zmienisz złą na lepszą . Same ci z nieba nie spadną

Gość AniaLeewandowska
Jeżeli szukacie pieniędzy na firmę to polecam książkę "Sekrety 12 sposobów jak zdobyć pieniądze na firmę" Mi pomogła pomoże i Wam :)

Gość Monika986
Przeczytałam właśnie książkę "Sekrety 12 sposobów jak zdobyć pieniądze na firmę" Dzięki niej zdobyłam pieniądze na własną firmę :)

Gość marek445
Można wziąć chwilówkę na dobrych warunkach ale trzeba poszukać. Na pewno nie ma co się rzucać na pierwszą lepszą pożyczkę a wiadomo, że ludzie często tak pochopnie się właśnie decydują. Lepiej sobie na spokojnie przejrzeć oferty choćby w rankingu na http://bezpiecznechwilowki.pl. Każda chwilówka z osobna jest rozpisana, można od razu przejść do wniosku online i załatwić wszystko bez wychodzenia z domu.

Gość gość
Rady radami, ale fachowa wiedza jak zdobyć pieniądze nawet i na dowolny cel ukryta jest w książce "Sekrety 12 sposobów jak zdobyć pieniądze na firmę". Inteligentni skorzystają, tak sądzę :)

Gość Zyguś
Albo z banku albo jakąś szybką pożyczkę jeżeli zależy Tobie na czasie. Jeżeli jesteś wpisany do bazy BIK to możesz spróbować wziąć pożyczkę pozabankową. Moja znajoma chwali sobie stronę http://www.pozyczkasmss.pl z której nie raz już korzystała.

Gość gość
Hej dzwieczyny :) Ja w sytuacji, gdy z pieniędzmi jest źle zaczynam od sprzedaży ubrań, których nie noszę. Na pewno dużo macie takich w sowich szafach. Dopiero w drugiej kolejnosći mysle o pozyczce, trzeba przyznać, że ona to już nas do czegoś zobowiązuje ;) W Lendon maja dobra oferte aktualnie widziałam, jak ktos bardzo potrzebuje to jest to jakiejs wyjscie.

Gość gość
Ogólnie chwilówki są okej, nie ma tylu formalnośći, czekania, zwlekania i tak dalej, pieniądze można dostać w ciagu kilkunastu minut nawet. Jak ostatnio szukałem 3000 zł to przez stronę lowcachwilowek.pl mi się udało załapać na ofertę darmową i faktycznie musiałem spłacić ni mniej ni więcej niż pożyczyłem.

Gość gość
to NIE jest pożyczka to NIE jest propozycja pracy to NIE jest naciąganie na marketing to JEST bezpłatna porada jak szybko zdobyć pieniądze. zobacz - https://youtu.be/O8uCk-s3Nd8 - przekonaj się!

Gość gość
Niedawno natknąłem się na książkę "Sekrety 12 sposobów jak zdobyć pieniądze na firmę" Dla mnie to świetna pozycja. Porusza zagadnienia których próżno szukać w Internecie.

Gość Lonas

Słuchajcie, podbijam wątek, może ktoś z Was poratuje. Zastanawiam się nad niewielką pożyczką w Wonga, tylko ktoś z Was może powiedzieć, czy jej koszt to faktycznie 10zł? Chodzi o pierwszą.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować